Kızlar 🙈🙈Bir yanlışlık var mı?

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
111
34
Kızlar merhaba ; bizim çocuğumuz olmuyor bir tüp denemem var sonuç düşük zKızlar geçen seneye kadar 28 günde bir adet oluyordum .Sonra 32 günde bir adet oldum onu da adet düzensizliği yaşamıştım hap vermişti doktor 28 günde bir olmadım artık haptan dolayı .Kızlar 2 ay dır korunuyoruz eşimde enfeksiyon (lökosit)çıktı neyse o yüzden korunuyoruz .Adet belirtisi hiç yok en son 16 şubatta adet oldum .Normalde 32 günde bir adet oluyorsam 2 gün önce adet olmam lazımdı .Acaba kist mi var .Nette yazıyor 33 günden sonra doktora girmek lazımmış.Aşırı derece de üşüyorum .Hayır yani korunmasaydık kesin hamileyim derdim belki de bahardan dolayı .Anlamadım gitti .
Sadece 16 şubatta adet olunca kahverengi leke uzun sürmüştü acaba ondan mı .Gebelik testi yapsam saçma geliyor bana ne bileyim anlamadım gitti .Sizs adet takvimini atacağım yanlış mı hesaplıyorum .akıntım da var
4E0544B7-D2A9-41D4-ACC6-F457060620C7.jpeg

Merhaba geçen ay 28 çekiyor bu sebeple bugün 32. Gündesiniz bence eli kulağındadır 🤗 hamilelik te olmaz korunduk diyorsun h. Sonu da gelmezse pazartesi doktora gidin bence

10 gün erken de gelse 10 gün geçde adet olmanız bu düzenli adete giriyor yani normal bir durum sıkıntı yok olursunuz benim kahverengi akıntım bir hafta sürer sonra hasta olurum hepsi normal inşallah çocuğunuz da olur ümitsizliğe kapılmayın asla olmaz dediğimiz şeyler oluyor aslında ama umutla bakarsak tabi herşey Allahın takdiridir siz yeter ki tevekkül edin.

Benim arkadaşımın yumurtalıkları yoktu doktor asla çocuk olmaz dedi kadın sabırlıydı herşeye rağmen birgün karnım ağrıyor dedi doktora gitti doktor hamilesin dedi hani yumurtalıklarım yoktu demişti Allah'ın hikmeti ve kudreti üzülmeyin umutla bakın.

Merhaba geçen ay 28 çekiyor bu sebeple bugün 32. Gündesiniz bence eli kulağındadır 🤗 hamilelik te olmaz korunduk diyorsun h. Sonu da gelmezse pazartesi doktora gidin bence
Evet korunduk boşuna panik yapmayayım ,çok teşekkür ettim . Çok rahatladım ya 🥰eşimde doktora git dedi bende gitmek istemedim çok sağolun

10 gün erken de gelse 10 gün geçde adet olmanız bu düzenli adete giriyor yani normal bir durum sıkıntı yok olursunuz benim kahverengi akıntım bir hafta sürer sonra hasta olurum hepsi normal inşallah çocuğunuz da olur ümitsizliğe kapılmayın asla olmaz dediğimiz şeyler oluyor aslında ama umutla bakarsak tabi herşey Allahın takdiridir siz yeter ki tevekkül edin.
Çok teşekkür ettim ya .Sadece adet düzenim de sayı saymasını mı bilmiyorum dedim adet olunca yazarım buraya .Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin .Adet mesela başlıyor kan vs neyse 7. Günden sonra kahverengi akıntı ile 13 .güne kadar devam edebiliyor hep aklımdaydı onu da sorayım dedim çok sağolun

Benim arkadaşımın yumurtalıkları yoktu doktor asla çocuk olmaz dedi kadın sabırlıydı herşeye rağmen birgün karnım ağrıyor dedi doktora gitti doktor hamilesin dedi hani yumurtalıklarım yoktu demişti Allah'ın hikmeti ve kudreti üzülmeyin umutla bakın.
Tabi ki rabbimin takdiri ol derse zaten kimse engel olamaz .İnşallah benimde olur zaten tüp bebek tedavisine başlayacağız bu da rahatlatıyor.Çok teşekkür dua etmeyi unutmayın 🥰😍😘

Canım ya merak ettim şimdi 32 günde bir adet oluyorum ya bütün ile 36. Günüm yani 4 gün yine bir gecikme var .Kist olmasın da başka bir şey istemem merak ettim saygılar

Tabi ki rabbimin takdiri ol derse zaten kimse engel olamaz .İnşallah benimde olur zaten tüp bebek tedavisine başlayacağız bu da rahatlatıyor.Çok teşekkür dua etmeyi unutmayın 🥰😍😘
Amin inşallah canım Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah

X