- 23 Ağustos 2014
- 570
- 111
- 34
Kızlar merhaba ; bizim çocuğumuz olmuyor bir tüp denemem var sonuç düşük zKızlar geçen seneye kadar 28 günde bir adet oluyordum .Sonra 32 günde bir adet oldum onu da adet düzensizliği yaşamıştım hap vermişti doktor 28 günde bir olmadım artık haptan dolayı .Kızlar 2 ay dır korunuyoruz eşimde enfeksiyon (lökosit)çıktı neyse o yüzden korunuyoruz .Adet belirtisi hiç yok en son 16 şubatta adet oldum .Normalde 32 günde bir adet oluyorsam 2 gün önce adet olmam lazımdı .Acaba kist mi var .Nette yazıyor 33 günden sonra doktora girmek lazımmış.Aşırı derece de üşüyorum .Hayır yani korunmasaydık kesin hamileyim derdim belki de bahardan dolayı .Anlamadım gitti .
Sadece 16 şubatta adet olunca kahverengi leke uzun sürmüştü acaba ondan mı .Gebelik testi yapsam saçma geliyor bana ne bileyim anlamadım gitti .Sizs adet takvimini atacağım yanlış mı hesaplıyorum .akıntım da var
Sadece 16 şubatta adet olunca kahverengi leke uzun sürmüştü acaba ondan mı .Gebelik testi yapsam saçma geliyor bana ne bileyim anlamadım gitti .Sizs adet takvimini atacağım yanlış mı hesaplıyorum .akıntım da var