How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kızlar bir testime bakar mısınız?

zynpzbk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
7
3
1
Merhaba, 7 aylık evliyim ve en başından beri korunmuyoruz. Bir sefer kimyasal gebelik yaşadım. Adetlerimde hep düzensizdi zaten. Bazen 30,35 günde bir oluyordum. Bazen 40 a kadar çıktığı oldu.Doktora gittim hormonların bozuk dedi ama asla açıklama bile yapmadı. Verdiği ilaçları kullanmadım. Laboquick marka ovulasyon testi aldım yanında 5 tane hamilelik testi geldi. Deneme amaçlı yapayım dedim bu sabah. Garip birşey oldu anlayamadım ben. Adetime 7 yada 9 gün falan var düzensiz olduğu için tam bilemiyorum. Teste sizde bakar mısınız?

Eklentiler

• 71959065-6C8D-4FD9-BBED-6CA80ADF65EB.jpeg
    71959065-6C8D-4FD9-BBED-6CA80ADF65EB.jpeg
    20,7 KB · Görüntüleme: 203
Ben gördüm çok silik ama çizgi var.
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ve sağ sağlim kavuşursunuz.

Valla canım bas baya 2. Çizgi var ama o marka hamilelik testi güvenilir mi bilmiyorum. Dilerim ki sağlıklı hayırlı bir gebeliktir

2. çizgiyi gördüm ben de. Gidip kan testi yaptır istersen.

Sabah kalkınca bir test daha yaptım negatif görünüyor. Aklım şaştı artık sanırım bir hafta falan bekleyip öyle yapmalıyım. Dua edin kızlar

Yanılttı sanırım kızlar neyse ki heveslenememiştim bile kesin birşey vardır diye dediğimde oldu zaten artık hakkımızda hayırlısı olsun ne deyim

T harfinin altında bi çizgi yok, arkadaş ikinci de yapmış ondada yok diyor. Bu arada gözlerim iyi görür. Inşallah en kisa sürede hamile kalır.
Arkadasım T harfinin altinda bariz çizgi var iyice bakar misin? Evet biliyorum bu sabah yaptığı negatif hamile değil ana resmi koydugu testin de var.

Merhaba, 7 aylık evliyim ve en başından beri korunmuyoruz. Bir sefer kimyasal gebelik yaşadım. Adetlerimde hep düzensizdi zaten. Bazen 30,35 günde bir oluyordum. Bazen 40 a kadar çıktığı oldu.Doktora gittim hormonların bozuk dedi ama asla açıklama bile yapmadı. Verdiği ilaçları kullanmadım. Laboquick marka ovulasyon testi aldım yanında 5 tane hamilelik testi geldi. Deneme amaçlı yapayım dedim bu sabah. Garip birşey oldu anlayamadım ben. Adetime 7 yada 9 gün falan var düzensiz olduğu için tam bilemiyorum. Teste sizde bakar mısınız?
Sabah ilk idrarla dene bence varsa hemen çıkar :)

Back