• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bir sorum var

KirmiziPapatya

sen = ben
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
810
8
46
İstanbul
merhaba bayanlar bir sorum var iki haftalık evliyim şimdi tek tek anlatıcam soracağım şeyi

düğünden bir ay önce yasmin kullanmaya başladım bu bir ay süre zarfında benim sürekli kanamam geldi düğüne beş gün kala bıraktım ve adet olmamak için adet geciktirici içtim ve düğün oldu balayına gittik zaten düzenli olmadığı için iki günde bir ilişkiyi denedik ve öyle içime boşalma falan olmadı açıkçası derken tatilde benim sürekli midem bulantım başladı eşim bir haftada belli olmaz falan derken tatilden geldik hapı bıraktım ve üç gün sonra adet oldum şuanda adetim bitmek üzere kafayı yicem hamile ihtimalim var mı diye ama adette oldum yardım edin bana lütfen :26::26::26::26:

adetlisin gebe olma olasılığın çok düşük üzülmene gerek yok hem gebe olsan bile mide bulantıları felan bir ay sonra başlıyor çok canını sıkma

arkadaşım benden sana tavsiye adet geciktirici hap kullanma durum ne olursa olsun.onun olağan zamanını oynama.bırak vücudun istediği zaman adet olsun.ama adet düzensizliğinde varsa doktora git kontrol hapı veriyo yaa onu bıraktıktan bi kaç ay sonra hamile kalma olasılığın yüksek oluyo.benim evlenmeden önce gayet düzenliydi ama evlenince inadına düzenim bozulduu. doktora gittim 3 ay hap kullanmamı söyledi bende kullandım ama kilo aldırdı göğüslerim çok acıdı bende bıraktım son ay kullanmadım ama ilk aydan itibaren adetim düzene girdi ve hiç bozulmadı.şimdide nasipse 9 haftalık hamileyim.yarın bebişimin kalp atışlarını dinlemeye gidicem. :emir_bebek:

arkadaşım benden sana tavsiye adet geciktirici hap kullanma durum ne olursa olsun.onun olağan zamanını oynama.bırak vücudun istediği zaman adet olsun.ama adet düzensizliğinde varsa doktora git kontrol hapı veriyo yaa onu bıraktıktan bi kaç ay sonra hamile kalma olasılığın yüksek oluyo.benim evlenmeden önce gayet düzenliydi ama evlenince inadına düzenim bozulduu. doktora gittim 3 ay hap kullanmamı söyledi bende kullandım ama kilo aldırdı göğüslerim çok acıdı bende bıraktım son ay kullanmadım ama ilk aydan itibaren adetim düzene girdi ve hiç bozulmadı.şimdide nasipse 9 haftalık hamileyim.yarın bebişimin kalp atışlarını dinlemeye gidicem. :emir_bebek:

canım geciktiriciyi içmemin tek nedeni balayında adet oluyordum mecbur kaldım içmeye ama artık içmiyorum tatilden geldiğim gibi bıraktım canım zaten şimdide adetliyim

pardon canım ben yanlış anlamışım seni.ama hani demişin ya boşalma falan olmadı die bazen bu durum psikolojikte oluyo.eğer bebek düşüncesiyle beraber olursan bu psikolojik hareketleride çok görürsün.evlilikte adet düzensizliği oluyo.ben 17 güne kdr adet gecikmeleri yaşadım hep hamileyim zannettim.evliliğin ilk zamanlarında bünyede çok değişiklikler oluyo buda bizi yanıltabiliyo.ben salaklık yaptım adet düzensizliği için geç gittim doktora.sen ne kadar evlisin bilmiyorum ama adet düzensizliğin çok ciddiyse hemen doktora git derim.ben 1 seneye yakın gittim düzene girincede bi kaç ay sonra hamile kaldım.belki daha önceden düzene girseydi daha önceden hamile kalacaktım.herşey gönlünce olsun inşallah...

Back