Düzenli canimkızlar sizce adetim düzenli mi bi ara düzensizlik yaşadığım için soruyorum
ayda bir oluyorumAyda bir mutlaka oluyorsan düzenlidir düzensiz adet 30-40 ve daha fazlasında oluyor bazilari 2-3 ayda oluyor seninkide düzenli
Düzenli o zaman canmayda bir oluyorum
birsey daha sormak istiyorum 2 senelik evliyim doktora da gittik anne olmak istiyorum ilaçlar da kullandık ama gene olmadı önerebileceğin bisey var mıDüzenli o zaman canm
Bende aynı durumdayım canm kelin ilacı olsa kendine sürer demişler 2 senelik evliyim bı senedir istiyoruz olmadı aşılama da denedik hiç bişey yok hala olmadı gebelikbirsey daha sormak istiyorum 2 senelik evliyim doktora da gittik anne olmak istiyorum ilaçlar da kullandık ama gene olmadı önerebileceğin bisey var mı
Ovulasyon testi dene folik asit kullan ama artık doktor yönlendirmeli hsg çektirdin mibirsey daha sormak istiyorum 2 senelik evliyim doktora da gittik anne olmak istiyorum ilaçlar da kullandık ama gene olmadı önerebileceğin bisey var mı
herşeyi yaptım yok bu ayı bekliyorum geneOvulasyon testi dene folik asit kullan ama artık doktor yönlendirmeli hsg çektirdin mi
Aynılarını bende yaptım Meryem suresi tesbihler vitaminler yeni takviye verdi doktorum ona başladım temmuz da mfk takviyelerini deneyecem bideherşeyi yaptım yok bu ayı bekliyorum geneduaları bile yaptım aklına gelecek herşeyi düşün yani