Kızlar bir sorum var

Umudunukaybetme30

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
182
Puanlar
23
kızlar merak edıyorum yumurtlama dıyorlarya. Şimdi kasıklar agırıp ateş yüklesilince yumurtlamış mı oluyoruz yani bunlar olmadan önce ilişki olursa cocuk olması daha mı muhtemel yoksa bunların olduğu gün olursa şana artar mı ? Bide yumurtlama oldu ertesi gün ilişki olursa cocuk olur mu ??

Burası tam yeri evet,birbirinden kıymetli profesörler şimdi atlar konuya ve yorum yapar,
sizin fikrinizi de alsaydık konuyla ilgili
Kızlık zarının nerde olduğunu sormuyor !
Yumurtlama ile ilgili bilgi almak istiyor belki konuyu nereye açacağını bilmiyor.Hem belli mi olur birazdan arkadaşlardan işine yarar bilgiler alır .
Neden bu tepki ?

Burası tam yeri evet,birbirinden kıymetli profesörler şimdi atlar konuya ve yorum yapar,
sizin fikrinizi de alsaydık konuyla ilgili
Yumurtlama ile ilgili bilgi almak istiyor belki konuyu nereye açacağını bilmiyor.Hem belli mi olur birazdan arkadaşlardan işine yarar bilgiler alır .
Neden bu tepki ?

Neden bu tepki ?
Sizin fikriniz bu demek,
Ben de size soruyorum neden bu tepki?

Yumurtama günü kişiden kişiye değişsede benim adet bitişinden 8 gün sonrayq denk geliyor hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu gündür. Kasıklarda ağrı ve akıntı olur bugünde. Ayrica yumurtlamadan bir gün sonrada hamile kalabilirsiniz ama doğurganlık ihtimali orta seviyedir. Yumurtlama günleri korunma yöntemi olarak kullanılmaz eğer bunu için sorduysanız umarim açıklayabilmişimdir

yumurtlama dönemi kişiden kişiye değişiyor çocuk tedavisinde doktor size soyluyor zaten gunlerini
adet olduktan sonra 10. gun ile 20 gun arasu yumurtlama doneminiz çocuk için ideali 14. gunden sonra oluyor ama bu 10 gunde de hamile kalabilirsiniz
kasık agrısı,akıntı goguslerde hassasiyet vucut ısısı artısı belirtileri ama bu belirtilerde hiç olmayabilir her kesin bunyesi değişik

Benim bir fikrim yok olsaydı zaten ilk mesajda yazardım. Ama bak arkadaşlar cevap yazmaya başlamışlar Daphnis güzel aydınlatmış.
Teşekkür ederim aynen arkadaş hemen karşı çıktı böylesi de var işte . İnternete baktım tabiki okudum ama tam olarak merak ettgimi bulamadım . Kasık agrım oluyor anlıyorum ama o agrı olduğu gün mi catlıyo yumurta dıye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…