• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızlar bir sorum var size !!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ayln35

Kalbimin tek sahibi...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
293
77
38
herkese merhaba.benim oğlum bugun 10 ayını bitirdi.ve az önce dişi çıkmışmı diye kontrol ettim ewet çıkmış.bizde biraz iştahsızlık ve huzursuzluk oldu birazda ateş.ama burnu tıkalı daha doğrusu genzi tıkalı.ilaç kullandım sürekli taze meyve suları içirdim ama nafile.geceleri horlar gibi ses çıkarıyor ağzı açık uyuyor.bazen ağlayarak sağına soluna dönüyor sürekli. rahat uykusu yok yani.acaba diş çıkarma döneminde bu tür gribal enfeksiyon yaşıyormu bebekler?ne yapabilirim bilgilendirirseniz sevinirim

aynen benim yaşadıklarımı yaşıyorsun arkadaşım. 10 aylık oğlum 3 tane diş çıkardı 4. sü çıkıyor.huzursuz ve iştahsız. uyuyunca hırıltısı ve öksürüğü vardı. buğün doktora götürdüm. boğazları kızarmış dedi şurup verdi. antibiyotik değil.bu dönem oluyormuş. böyle. burnuda akıyo devamlı.ıhlamur adaçayı elma ve ayva doğrayıp kaynatıyorum. biraz yumuşatıyor boğazını.geçmiş olsun sizede. birde öneri uyuyunca başını yüksekte tut ki. rahat nefes alsın

Back