Gebeliğe Hazırlık Kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

feyzakbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
423
175
33
29
Benim yumurtlama ve çatlamamdan iki gün geçti değerlendirdik o günlerde doktor test yaptı genel muayene için gitmiştim doktor bu değere de bakmış, kafam karıştı iki günde bu değere ulaşan oldu mu kızlar hiç yardım edermisiniz ilk defa başıma geliyor belki de normal bişeydir yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 508DFCBE-36A1-474B-87D3-D18DA8044568.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 70
Negatif canım yukselme yokki
Çatlamadan iki gün geçti canım, bu değer yükselirmi daha acaba daha yeni onun için bu değerin çıkmasına şaşırdım çünkü daha önce de test verdim adetim geçtiğinde 0.100 falan çıkmıştı değerlendirmeden iki gün sonra bu değerin çıkmasına şaşırdım sadece

Catlatmadan dolayı belki değer 1, 2 dir.. şuan negatifsin. Yükselr diye stres ve heycan yapma 10 günü bekle

Catlatmadan dolayı belki değer 1, 2 dir.. şuan negatifsin. Yükselr diye stres ve heycan yapma 10 günü bekle
İnşAllah yükselir canım, elimde olmadan heyecan yaptım inanırmısın bir umut Allahtan umut kesilmez diyorum, yükselme şansı var mı canım

İnşAllah yükselir canım, elimde olmadan heyecan yaptım inanırmısın bir umut Allahtan umut kesilmez diyorum, yükselme şansı var mı canım
Ben bilmem şuan çok erken rahme yerleşip beta salgılamak 10 günü buluyor.. o yüzden bu değere bakma sen çatlatmadan dolayı öyle çkmış olabilir. İnşaALLAH olur bebiş Rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…