• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri kızlar bir öneri bekliyorumm

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
208
kızlar bugüne kadar bircok şampuan ve saç kremi denedim fakat tam anlamıyla işte bu dediğim hiç olmadı uzun süre de kullanabileceğim şampuan ve saç kremi arıyorum:89:elidor,elseve,duru,clear kullandım ama kepek yapıyo geneli headsholders da kepegı yok etti ama kazık gibi yaptı saclarımı ,saç kremi olarakta elidor kullanıyorum ama cokcabuk yaglandırdı,uzun vadede kullanabileceğim şampuan ve saç kremi önerilerinizi beklıyorum arkadaslar:71:

Panten dene,yeşil kapaklı çok güzel,pırıl pırıl yapıyor saçı.
Pantenin 2si bir arada kepeğe karşı etkili olanıda kullandım,o da güzel.

Son düzenleme:
bence kesinlikle elseve . ayrıca bir şampuanın bütün şişesini bitirmeden iy iyada kötü oldugu anlaşılmaz .ve şampuan degişikligi kepek yapar bunu şampuana baglmamak gerek kepek, şsmpuanın kötü oldugu anlmına gelmez ama eger saçınızı döküyorsa o şampuanı kullanmayın

Sürekli aynı şampuanı kullanmak benim saçlarıma iyi gelmez , bende panten , blendax , kerastes arasında dönüşümlü geçiş yaparım. saç kremim de gliss yada kerastes'tir.

head and shouldersin mentollüsünden çok memnundum, ama saç kremi de kullanman lazım ayrıca. benim saçlarım ince telli. şimdi gliss kullanıyorum, krem kullanmama gerek kalmıyor, saçı yumuşacık yapıyor ama bana iyi temizlemiyor gibi geldi, head and shoulders a geri döneceğim galiba

elseve pembe seri
ve dove turuncu süper kankim:69:

guzummm gliss kullanıyorum su anda onuda denerimm:69:denerim cnm onudaaaa:52::52:

head and shouldersin mentollüsünden çok memnundum, ama saç kremi de kullanman lazım ayrıca. benim saçlarım ince telli. şimdi gliss kullanıyorum, krem kullanmama gerek kalmıyor, saçı yumuşacık yapıyor ama bana iyi temizlemiyor gibi geldi, head and shoulders a geri döneceğim galiba

evet glis sankii yaglandırıyor birde ama cok yumusak yapıyr:26:

Back