Kızlar bir fikir verir misiniz iptal etsem mi?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.153
1.774
333
İstanbul
Merhaba öncelikle arkaadaşlar :34:
Bu ara kendime yeni bir koku edinmek istiyordum az önce nette dolaşırken bir blogda bir parfüm önerisi gördüm.O kadar güzel anlatmıştıki bende hemen sipariş verdim. Sonra biraz araştırdım kimisi beğenmiş kimisi beğenmemiş.
Birde sizin önerinizi alayım dedm bilen ve kullanan varsa fikirlerinizi söyler misiniz acaba ona göre iptal eder başka bir şey alırım belki.
Bu arada parfüm, Chopard Wish.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Elmas seklinde mavi renkte degil mi?
Bendede var ve tamen favorim,cok güzel kokuyor.
Ama dabi zevkler tartisilamoyor :)

Merhaba öncelikle arkaadaşlar :34:
Bu ara kendime yeni bir koku edinmek istiyordum az önce nette dolaşırken bir blogda bir parfüm önerisi gördüm.O kadar güzel anlatmıştıki bende hemen sipariş verdim. Sonra biraz araştırdım kimisi beğenmiş kimisi beğenmemiş.
Birde sizin önerinizi alayım dedm bilen ve kullanan varsa fikirlerinizi söyler misiniz acaba ona göre iptal eder başka bir şey alırım belki.
Bu arada parfüm, Chopard Wish.
Şimdiden teşekkürler.

Çok güzel bi koku şekersi kokuları sevioyosan tabi:))

birine çok yakışan bir koku başka birine hiç yakışmayabilir. keşke denemeden sipariş vermeseydiniz

birine çok yakışan bir koku başka birine hiç yakışmayabilir. keşke denemeden sipariş vermeseydiniz

Tabi olabilir ama çokta sorun değil eğer gerçekten beğenilen bir kokuysa aldığıma pişman olmam çokta, en kötü ablama veya anneme verebilirim :)
Teşekkür ederim :)

İyi de zevk meselesi bu. Beğenilen kokular, beğenilmeyen kokular diye nitelemek pek mümkün olmuyor.
Hypnotic poison denen iğrenç kokunun müdavimi de çoktur mesela ama benim gibi çok kötü bulan da çok.
O yüzden sadece sana hoş gelmesi yeterli.
Başkalarının neyi sevip sevmediğini bilemeyiz.
Bu arada ben de wish kullandım yıllar önce. Lisedeydim o zamanlar ve beğenilen, adı sıkça sorulan bir kokuydu.

İyi de zevk meselesi bu. Beğenilen kokular, beğenilmeyen kokular diye nitelemek pek mümkün olmuyor.
Hypnotic poison denen iğrenç kokunun müdavimi de çoktur mesela ama benim gibi çok kötü bulan da çok.
O yüzden sadece sana hoş gelmesi yeterli.
Başkalarının neyi sevip sevmediğini bilemeyiz.
Bu arada ben de wish kullandım yıllar önce. Lisedeydim o zamanlar ve beğenilen, adı sıkça sorulan bir kokuydu.

Zevk meselesi olduğunun tabi ki bende farkındayım sadece fikir almak istedim.
Genelde olumlu yorum gelmişti zaten ki parfümüm geldi çok beğendim.
Teşekkür ederim.

Back