• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir fikir verin almalı mıyım konu : Foto çerçevesi

yaldizy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
216
22
118
İzmir
Çoktandır evime fotoğraf çerçevesi alacaktım bugün altıncı caddede indirimde görünce çok beğendim ancak yemek odam çok yıllık. O nedenle son moda aksesuarları beğenirken kararsız kalıyorum, biraz klasik mi takılmalıyım? Koltuklarım modern ancak bu çerçeveler renk ve tarz olarak salonumda nasıl durur bilemedim. Konsol üzerine bir dikdörtgen bir oval iki tane yan yana düşündüm. şu an konsoldaki çerçeveleri kaldıracağım. Püsküllü olan kelebeklilerde çok şık duruyor. Bir büyük bir orta boyunu alıp konsolun kağıya yakın kısmında duvarda kullanabilirim, ancak püsküllüler çok karmaşa yaratır mı duvarda???
Birde renk olarak ana renk krem etrafı altın rengimi yoksa tamamı altın rengine altın olanı mı almalıyım? Her iki renktekileri de ekliyorum. Kararsız kalınca size danışmak aklıma geldi. ne olur bir fikir verin kızlar
Eki Görüntüle 879299 $evim 005.jpg Eki Görüntüle 879301 Eki Görüntüle 879302 Eki Görüntüle 879303 Eki Görüntüle 879304 Eki Görüntüle 879305 Eki Görüntüle 879306 Eki Görüntüle 879307 Eki Görüntüle 879308

Seçtiğiniz çerçeveler şık fakat salonunuzun tarzına pek uymuyor.Klasik veya country bir salona daha uygunlar.

Sizin salonunuza daha modern,gümüş rengi,sedef veya kristal,bulabilirseniz aynalı çerçeveler çok yakışır bence:

$1272575_1_320.jpg $1272573_1_320.jpg $1257267_1_320.jpg $1249025_1_320.jpg

Bir de acaba yemek masasına,koltukların renginden bir runner serseniz,çok güzel olmaz mı ?

Seçtiğiniz çerçeveler şık fakat salonunuzun tarzına pek uymuyor.Klasik veya country bir salona daha uygunlar.

Sizin salonunuza daha modern,gümüş rengi,sedef veya kristal,bulabilirseniz aynalı çerçeveler çok yakışır bence:

Eki Görüntüle 879746 Eki Görüntüle 879747 Eki Görüntüle 879748 Eki Görüntüle 879749

Bir de acaba yemek masasına,koltukların renginden bir runner serseniz,çok güzel olmaz mı ?

Hımmm meleknaz bundan önceki tüm gümüş çerçelerimi anneme verdim, modası geçmiş duruyor diye şimdi altın rengi ağırlıklı bir salon olduğu için varaklı düşünüyordum ancak içime sinmiyordu. ben en iyisi birkaç yere daha bakayım. Gümüş de olmaz gibi geliyor. İçime sinen bir şey bulamadım. Bulamayınca bişeyleri yakıştıramayınca da üzülüyorum. Runner konusunda araştırmadayım. Koltuklar krem runnlerler de krem yerine tam beyaz buluyorum. Orta sehpa ve masa için boncuklu örtü düşünüyorum krem üzerine hafif kahve boncuklu olsa onuda bulamadım henüz. Önerilerin varsa sevinirim.

Canım sana runner 'da buldum :D Evmanya'da gördüm bunları orada çok pahalı ama sen beğenirsen bunu perdeciler falan yapıyorlar resim gösterirsin renginide kafandaki renkten yaptırırsın. ben masa örtümü ve runner'ımı perdecide yaptırmıştım fransız danteli ile istediğim renkte :)

$m1yi2lirhcf873bfl64j.jpg $zkbuvabnefvcwtkvfwla.jpg

$aaa.jpg $ymt4qxlg0pgadft5uhg3.jpg

Son düzenleme:
Bunlar çooook güzel. Hemen ............a gidiyorum. Canım en son kırlent kumaşından başka bir müşteriye perde yaparken perdecim artan kumaşı bana ayırmış runner yaptırayım dedim terzi katletti. O nedenle dikim işinden tırsıyorum. Kolçak örtülerimde de perdeci bazı hatalar yapmış. O nedenle fiyatlar çok yüksek eğilse almak en iyisi. Bu arada bunlar salonun eski resimleri bir iki aksesuarın yerini değiştirip bazılarını kaldırmıştım. Akşam onları da fotoğraflayıp ekleyeyim. Harikasınız gerçektende ...

Ya fiyatları biraz tuzlu 400 lira civarındaydılar, yani bi runner için biraz fazla geldi bana :) Ama aslında iyi bi perdeci bulup yaptırabilirsin hepsi bir olmuyo, fotoyu gösterirsin bunun gibi olmazsa almam dersin :D Kullanacakları danteli ve kumaşı seçip resmi ellerine verirsin yapsınlar :)

Şimdi baktım gerçekten çok pahalıymış, evimin yakınında bir pikocu var onunla bir görüşeyim bakayım. masa, konsol ve orta sehpa için yaptırırım en azından 400 çok çok fazlaymış.

Iki perde arasındaki boş duvara uzun zamandır ne alsam diye düşünüp tepe homeden yapraklı dalı aldım ve bence çok yakıştı. Salonun şu anki hali, orta sehpada da terzinin katlettiği runner var öyle kötü oymuş ki palyaço kukuletası gibi üstelikde marullanıyor, bende yenisi gelene kadar günlük kullanıyorum. En azından koruyucu :)
$006.jpg $005.jpg $004.jpg $008.jpg $010.jpg $007.jpg $009.jpg $011.jpg

Haklıymışsın runner'ın kumaşı renkleri çok hoşmuş ama güzel yapamamış cidden :) yapraklı dalı çok beğendim çok tatlı :)

Ben her zaman sadelikten yanayım ıvır zıvırı sevmem

Back