• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BİR BAKIN LÜTFEN

En sevdigim mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
926
659
53
IMG_20190209_174437.jpg IMG_20190209_175626.jpg Eki Görüntüle 2234113 IMG_20190209_174437.jpg Kızlar şimdi ovulasyon testi yaptım. Böyle silik bir çizgi çıktı. Yumurtladım mı? Yoksa daha var mı? Bnm adetlerim düzensiz geçte yumurtluyor olabilirim. Takvimdeki günlerde hiç yumurtlama belirtim olmaz çünkü. Bir fikir verin lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
En sın gönderdiğin test yumurtlama ya çok yakın . Yarın testi tekrarlayın ve önümüzdeki 4 günü değerlendirin

En sın gönderdiğin test yumurtlama ya çok yakın . Yarın testi tekrarlayın ve önümüzdeki 4 günü değerlendirin
Birde gün aşırı yani örneğin pazar-salı-perşembe arada bir gün atlamak oluyor dimi. Böyle daha mı garantilidir tabii Allah bilir olup olmayacağını ama birer gün bırakmalımıyım. Malum hergün biraz imkansız gibi :KK48:

• Beğen
Reactions: H E
Birde gün aşırı yani örneğin pazar-salı-perşembe arada bir gün atlamak oluyor dimi. Böyle daha mı garantilidir tabii Allah bilir olup olmayacağını ama birer gün bırakmalımıyım. Malum hergün biraz imkansız gibi :KK48:
Ver bir gün var bir gün yok şeklinde devam edebilirsin ..
böyle daha garanti diyolar .. benım karışık oldu .. çoğunluk 2 günde bir ama üst üste birliktelikleirmizde oldu . 1 günde 2 tane de oldu:)

Ver bir gün var bir gün yok şeklinde devam edebilirsin ..
böyle daha garanti diyolar .. benım karışık oldu .. çoğunluk 2 günde bir ama üst üste birliktelikleirmizde oldu . 1 günde 2 tane de oldu:)
Maşallah:KK48: iki gün üst üste bir gün ara sonra yine o zaman. Rabbim çocuklarını da sana bağışlasın inşallah cnm bnm. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :KK68::KK15:

• Beğen
Reactions: H E
Back