Kızlar bir bakın lütfen? Makat çatlağı tedavi?

Dominiksylwwia

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
70
15
26
Aranızda bu illeti yaşayıp tedavi olup kurtulan varsa bana yardımcı olabilir mi? Kafayı yiyeceğim. 1 yıl önce başladı bu illet. Zaman zaman çatlayıp 5 gün içerisinde düzeliyordu. Ayda 1 kere tuvalette zorlandığımda çatlıyordu hemen. Ben yüzlerce hastaneye gittim. Bir sürü ilaç kullandım. Bitkisel çözümleri denedim. Sadece geçici süreliğine iyileşti. Şimdi 2 gün önce yine zorlandım ve daha önceki acıdan daha fazla acıyor. Tedavi olmayı düşünüyorum. Adil Altınsoya. Aranızda varsa tedavi gören lütfen yardımcı olsun? Bu arada hiçbir şekilde cinsel ilişki söz konusu değil. Kabızlık nedeniyle oldu bu bende aylar önce. Ve ben beslenmemi yaşam şeklimi değiştirdim kabızlıktan kurtuldum.

Merhaba. Doğumdan sonra yaşamıştım ve düzeldi. Ramazan'dan sonra tekrar yaşadım ve çok şiddetliydi, geceleri uyuyamıyorum o derece. Dr ameliyat dedi ama merhem sıcak su laksatif vs bir şekilde 3 haftada düzeldi. En son 1 ay önce tekrarladı ne yaptıysam geçmedi. Tekrar başka bir Dr a gittim. Ameliyat dedi. Botoks işini sordum cerrahi öneririm ama siz botoks istiyorsanız onu da yaparız dedi. etkilerindCerrahinin yanyetkilerinden cekindigim için Çarşamba günü botoks yaptırdım. İki gün yine aynı ağrılar oldu ancak daha hafif. Tuvalete çok rahat çıkıyorum. Dr un verdigi ilaclari kremleri kullaniyorum.Bugun kontrole gittim. Biraz akıntı oluşmus ben de farkettim. Sıcak suya oturmamı ve kremleri karıştırarak uygulamami söyledi. Haftaya tekrar kontrole gidecegim. Botoks baya rahatlattı

bende çok ağrılı şekilde yaşadım bunu.kendimi hemoroid saniyodum ama doktora gidince çatlak olduğunu, doktorlar bi şeyler yapsada tekrarlayacagini söyledi. kaynar suya oturmamı önerdi, bende uyguladım bunu.sonra suya oturmak zor gelmeye başlayınca duşta kaynar su tuttum.şimdi hamilelik etkisiyle zorlandığımda hemen kaynar su tutuyorum yumşuyo.

Kızlar merhaba bende aynı sorun oldu da 1 hafta boyunca çok zorlandım doktora gittim diski yumuşatıcı verdi bir de krem onları kullandım şimdi 2 gundur rahatım acaba çatlak mi bende ki yoksa strestende bazen oluyor diyorlar herhangi bi agrım sizim yok çok şükür tekrar eder mi bu durum acaba bir de hamileyim suan

ben de yaşamıştım cidden çok zor bi durum hemen eczaneden proctolog krem alın yumuşatıp rahatlatıyor bir de bol bol sıvı tüketin zeytinyağı içebilirsiniz çok acı çekiyorsanız

bu yöntemlerden hiç biriyle geçmeyecek gibiyse lavman yapın kurtulun.

Ben sivilce tedavisi gördüğümde cildimin aşırı kuruluğundan çıkmıştı o zaman sıcak suya oturup hametan kullandım tedavi sonunda bir şikayetim kalmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…