• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bir bakin lutfen hamilemiyim?

incitanesi91

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
72
13
298
34
İstanbul
Ben 4 yil d.k hapi kullandim,simdi biraktim..normalde 23 kasim adet gunum iki gun gecti yani fakat normalde goguslerim siser karnimda oyle hic bir belirti yok ve en onemliside 20 kasim da kan testi yaptirdim sonuc 5,63 cikti doktor ogun beni muayene etmisti ben umitlenmek istemedigim icin bisey dememistim..sol kasigim daki yerde cok sivi gordu gebelik suphesi var dedi..

Yani anlayacaginiz haptanmi bu yoksa degerim yukselmismidir? Birde rahmime surekli igne batiyor yururken bile..anlamadim yani yardiminiza ihtiyacm var lutfen biseylr yazin kizlar:(

5 in üstü gebelik var demek adetine de daha varmış benim arkadaşın 2 gün önce 10 çıkmıştı şimdi kızı 3 yaşında.seni ümitlendirmek istemem ama kan testini tekrarla aradan yeretince zaman geçmiş kesin varsa çıkar

5 in üstü gebelik var demek adetine de daha varmış benim arkadaşın 2 gün önce 10 çıkmıştı şimdi kızı 3 yaşında.seni ümitlendirmek istemem ama kan testini tekrarla aradan yeretince zaman geçmiş kesin varsa çıkar
Canim insallah ya 23 u adet gunumde normalde ama doktor demiski en az 10 olmasi lazim bide gicik biseydi zaten :) keske oyle olsa bebegim gelse keske..

Canim insallah ya 23 u adet gunumde normalde ama doktor demiski en az 10 olmasi lazim bide gicik biseydi zaten :) keske oyle olsa bebegim gelse keske..
aile hekimine git baktır tekrar baya artış olması lazım son baktırdığından 5 gün geçmiş.sen 20 kasın dedin ya baktırdım diye yani adetine 3 gün varken ben ondan dedim arkadaşın 2 gün varken 10 çıktı diye

Ben 2 gün geçince idrar testi yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştüm. Aynı gün kan testini de yaptırdığımda sonuç 1620 çıkmıştı. Test alıp yap bence varsa çıkar :) Allah gönlüne göre versin...

Back