Güzelim Alsancakta Cami durağından sonra Alsancak garına doğru Balcıoğlu kozmetik var Estetisyenlik kursu veriyorlar. Kıbrıs şehitleri caddesinde eğer yeri değişmediyse bu kursu veren clinik var. Sağ tarafta tömere gelmeden önce. Sana şunuda tavsiye edebilirim kuaförler odası var yine alsancakta oradan izmirdeki bütün estetisyenlik kursu veren yerleri araştırabilirisin.
Merhabalar...Ben siteye yeni üye oldum.Bu işin içinde olan faaliyet gösteren estetisyen ve güzellik uzmanı arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Bu estetisyenlik işi nedir ne değildir?Yani estetisyenlik güzel bir işe benziyor eğlenceli ama aynı zamanda kuaför mü oluyorsunuz?Hani cilt bakımıdır lazer epilasyon gibi işlemler güzelde kuaförlük pek bir ilgi alanıma girmiyor işte saç kes yap bilmem ne ama estetisyenliğin uygulamaları iyi.Kısaca estetisyen olunca kuaförlükte mi yapıyorsunuz kuaförde mi oluyorsunuz?Estetisyen olmak için gidilen kurslardan sonra iş bulma imkanı nedir?İstanbul'da gerçekten bu işi öğreten ve iş sağlayan kurslar hangileridir?Bu işin imkanları nelerdir?Gerçekten iyi para kazanıyorsunuz gibi söylemler var bu ne kadar doğru?Diplomanı kiraya verebiliyormuşsun bunun aslı astarı nedir?Lütfen objektif olarak cevaplarınızı bekliyorum.Üniversite sınavına girdim ve 2 sinde de çalışmadan adam gibi yerleri kazandım İstanbul'da ancak bazı problemler çıktı ve kayıt yaptıramadım gidemedim.Bu yıl üniversiteye gideceğim ve bunun dışında alternatiflerde düşünüyorum.Bir akrabamızın oğlunun kız arkadaşı estetisyen yok diplomasını da kiraya verebilecekmiş iyi de para kazanıyormuş güzel işmiş gibi şeyler duyuyorum oradan buradan internette de sağlıklı bilgiler yok gerçekten bu işi yapan kişilerden sağlam bilgiler almak istiyorum.Boşuna yanlılş yollara sapıp kursa gidip vakit ve para kaybetmek istemiyorum böyle birşeyi gerçekleştirdiğim takdirde hem okuyup hem çalışmak istiyorum o yüzden yardım ederseniz çok sevinirim iyi günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?