kızlar bir bakın lüfen yardımcı olun

nila16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
233
0
96
İzmir
kızlar ben izmir de oturuyorum ve şu günlerde izmir de estetisyenlik kursu araştırıyorum.ama bir türlü karar veremedim çevremde bu işi yapan yada böyle bir kursa giden kimse yok.hangisi iyidir yada hangisi gerçek anlamda bişiler öğrenmemi sağlar ve sonrasında iş hayatına atıldığımda sıkıntı yaşamama sebep olur.izmir de bildiğiniz duyduğunuz iyi bir estetisyenlik kursu varmı?bilenler lütfen yardımcı olsun.yada gideceğim kursda nelere dikkat etmeliyim iyi olduğunu anlamam için bunuda estetisyen arkadaşlar bilir sanırım.tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum.a.s.

benneyaptımkibana yardımcı olacak kimse yok mu?:çok üzgünüm:lütfen kızlar ya gerçekten kafam çok karışık bir kaç yerle görüştüm tabii hepsi kendini övüyor ama ben güvenemiyorum.sonuçta dünyanın parasını vericem bu kursa.bilenler lütfen yardımcı olsun.:çok üzgünüm:

kahvegözlüm çok sağol canım en azından bak bana yol gösterdin çok teşekkür ederim dediğini yapcam.

Güzelim Alsancakta Cami durağından sonra Alsancak garına doğru Balcıoğlu kozmetik var Estetisyenlik kursu veriyorlar. Kıbrıs şehitleri caddesinde eğer yeri değişmediyse bu kursu veren clinik var. Sağ tarafta tömere gelmeden önce. Sana şunuda tavsiye edebilirim kuaförler odası var yine alsancakta oradan izmirdeki bütün estetisyenlik kursu veren yerleri araştırabilirisin.

a.s.çok teşekkür ederim canım bir kaç yerle görüştüm bakalım ama hala karar veremedim.biri bioderm kozmetik 960 saat ders veriyo 2.500 ytl diyolar herşey öğretiliyor.diğeri bioform 400 küsür saat ama gereken herşeyi öğretiyoruz 1.500 ytl valla hala karar veremedim.:uhm:

Merhabalar...Ben siteye yeni üye oldum.Bu işin içinde olan faaliyet gösteren estetisyen ve güzellik uzmanı arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Bu estetisyenlik işi nedir ne değildir?Yani estetisyenlik güzel bir işe benziyor eğlenceli ama aynı zamanda kuaför mü oluyorsunuz?Hani cilt bakımıdır lazer epilasyon gibi işlemler güzelde kuaförlük pek bir ilgi alanıma girmiyor işte saç kes yap bilmem ne ama estetisyenliğin uygulamaları iyi.Kısaca estetisyen olunca kuaförlükte mi yapıyorsunuz kuaförde mi oluyorsunuz?Estetisyen olmak için gidilen kurslardan sonra iş bulma imkanı nedir?İstanbul'da gerçekten bu işi öğreten ve iş sağlayan kurslar hangileridir?Bu işin imkanları nelerdir?Gerçekten iyi para kazanıyorsunuz gibi söylemler var bu ne kadar doğru?Diplomanı kiraya verebiliyormuşsun bunun aslı astarı nedir?Lütfen objektif olarak cevaplarınızı bekliyorum.Üniversite sınavına girdim ve 2 sinde de çalışmadan adam gibi yerleri kazandım İstanbul'da ancak bazı problemler çıktı ve kayıt yaptıramadım gidemedim.Bu yıl üniversiteye gideceğim ve bunun dışında alternatiflerde düşünüyorum.Bir akrabamızın oğlunun kız arkadaşı estetisyen yok diplomasını da kiraya verebilecekmiş iyi de para kazanıyormuş güzel işmiş gibi şeyler duyuyorum oradan buradan internette de sağlıklı bilgiler yok gerçekten bu işi yapan kişilerden sağlam bilgiler almak istiyorum.Boşuna yanlılş yollara sapıp kursa gidip vakit ve para kaybetmek istemiyorum böyle birşeyi gerçekleştirdiğim takdirde hem okuyup hem çalışmak istiyorum o yüzden yardım ederseniz çok sevinirim iyi günler...

canım estetisyenlik kuaförlük değil.seninde dediğin gibi cilt bakımı,epilasyon,zayıflama teknikleri.epilasyon,makyaj gibi işlemleri uyguluyorsun ve gerçektende işini iyi yapanlar bu işten güzel paralar kazanıyor.önemli olan sürekli yenilikleri takip edip uygulayabilmek.a.s.

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için doğru dürüst bilgiler bulamıyordum o kadar araştırmama rağmen sağol:)

estetisyenlik kursunda öncelikle eğitim kadrosu önemli. Alanında üniversite mezunu olmasına dikkat edilmeli. sonra karşındaki kişi güven veriyor mu? yoksa sadece para kazanmak için yalan mı söylüyor
eğitim mekanı mutlaka görulmeli. farklı yerde eğitim verilecek ama orası da burası da bizim cümlelerine kanmamak lazım. eğitim yeri yeterli ekipmanla donatılmış mı? sizlere tavsiye edebilecegim yer Altın Bilezik Kuaförlük, Estetisyenlik - Güzellik Uzmanlığı, Masaj, Manikür Pedikür, Makyaj, Epilasyon Kursları ve Hizmetleri

bende bu meslegi icra etmek istiyorum ama çok kararsızım aynı sizler gibi. İst. anadolu yakasında oturuyorum .neye göre ve nasıl değerlendirmeliyiz işe girme garantisi varmıdır ne mezunu olmak gerekir...calışma saatleride önemli evhanımı olunca bide çoçuk da var.. şaştım kaldım 25 yaşındayım halen hayata atılmak için plan yapıyorum ve fazla şansımda yok yaş geçiyor ne yapsam bilemedim :)))
UMUTSUZ VAKKAYIM BEN :)

bende lazer için kursa gimek istiyorum ama van'da oturuyorum burada kurs yok sadece istemekle kalıyorum

izmirde essi,nets,cleopatra,bioderm,bioform,biotin var.bioderm iyi diyorlar ama pahalı.essi sıcak bir yer ama eğitim kötü.ama iş olarak değilde farklı noktalarda destekleri ilgileri çok.iyi insanlar.nets klinik ilgili ama eğitimini bilmiyorum sadece müdürleri çeşitlilik ve ilgide iyi ama bilemem eğitim nasıl olur.bioform eskiden özelde iyiydi şimdi haberim yok.biotin soğuk görünür ama ilgili az kişi olması avantaj eğitimde.neşe nin sahibi çok itici ama iş imkanı veriyor biotin gibi.cleopatra memnun olan var ama araştırın.hangisiyse farketmez eğtim iyi değilse sizde iş yoksa gitmeyin çok insan var sektörde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…