Bebek Beslenmesi kızlar bir bakarmısınızz lütfenn

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asminimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
140
0
46
Eskişehir
bebegim su nada 5 bucuk aylık gunduzlerı emmiyordu su anda ise geceleride emmek ıstemıo ve sutum iyice kesildi gögüslerim ıyıce yumusadı bugun biraz emzirim dedim 1-2 dk emdi ve birden kustu sizce artık vermemeliyim mi yardımcı olurmusunz

bebegim su nada 5 bucuk aylık gunduzlerı emmiyordu su anda ise geceleride emmek ıstemıo ve sutum iyice kesildi gögüslerim ıyıce yumusadı bugun biraz emzirim dedim 1-2 dk emdi ve birden kustu sizce artık vermemeliyim mi yardımcı olurmusunz

canım ek gıdayı fazla veriyosan emmez.. ve kusmasının sebebi ise gögsünde birikmiş eski süttendir muhtemelen..pes etmeden ver bebek, anne sütünü hiçbir gıdadan alamaz derler. dayanabilirsen aç bırak,acıkınca sütünü emer..ben dayanamamıştım aç kalmasına :( 6 aylıkken kesildi.. ama sütünü birktirme gögsünde sağmaya bak.

Back