• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bir bakarmisiniz

dogan35

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
42
21
18
35
Slm arkadaslar ben 1 sene 2 ay dir evliyim ilk evlendgmde hamile kaldım 8 haftalik kalbi durmasi sonucuyla kurtaj oldum kurtajdan snra 6 ay korundum simdi 7 aydir bebek bekliyoruz doktora gittim ultrasonla karnıma bakti doktor normal dedi alttan bakti birsey yok normal dedi hormon testi yaptırdım normal cikti sonra progesteron testi yaptrdm adetin 20.de progesteron degeri 10.41 ng mL ckti doktor cok düsük dedi klomenle tedavi görmen lazim dedi internettn arastrdim progstern degeri 10 ng ml ve üstündeyse yumurtlama karar verilir yaziyo nette,hic birsey anlamdim kusra bakmayn uzun yazdım doktora gitsemmi dogal yolla hamile kalmak istiyorum karasiz kaldım

Slm arkadaslar ben 1 sene 2 ay dir evliyim ilk evlendgmde hamile kaldm 8haftalik kalbi durmasi soncyla kurtaj oldm kurtajdan snra 6 ay korundm smdi 7aydir bebek bekliyrz doktra gittim ultrasyonla karnma bakti doktor normal dedi alttan bakti birsy yok normal dedi hormon testi yaptrdm normal cikti sonra progesteron testi yaptrdm adetin 20.de progesteron degeri 10.41 ng mL ckti doktr cok düsük dedi klomenle tedavi görmen lazim dedi internettn arastrdim progstern degeri 10 ng ml ve üstündeyse yumurtlama karar verlir yaziyo nette,hic birsey anlamdim kusra bakmayn uzun yazdm doktora gitsemmi dogal yolla hamile kalmak istiyrm karasiz kaldm
Canim benimde progestanim düşük o yüzden doktor ilaç verdi onu yiyeceğim. Zaten progestanin dusukse hamile kalamiyorsun. Klomende yumurtaliklarinin büyümesi için kullanılıyor. Bu aşamada doktoruna kalmış Klomen verip vermemek

Back