Kızlar bir bakarmısınız? Yönetici asistanları cevap verirse sevinirim.

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
6
0
İzmir
Kızlar bende çok büyük bir firmada yönetici asistanlığı için iş görüşmesine gittim. Fakat iş şöyle patronun sağ kolu oluncak resmen ve yurtiçi yurt dışı seyahat edilmesi gerekio, mail takibini, telefonlarını, misafirlerin rezervasyon işlemlerini vs vs ben yapıcam. Toplantılara birlikte girilcek. Firmanın arabasını vereceklerini söylediler. 2 hafta başka ilde stajım var. Herşey tamam ben şartları kabul ediyorum seyahat engelim yok 2. görüşmeye çağırılıcam ve büyük ihtimal işi alıcam. Görüşmem iyi geçti çünkü. Maaşı 2. görüşmede konuşuruz sanırım sormak istediğim sizlerde seyahat ediyormusunuz? İşimi nasıl buldunuz?

Nice işsiz arkadaşlarımız var...
Bunları düşün bi derim...Sende zaten kabul etmişin...
Hayırlı olsun iyi calışmalar olumunekankayizsmile

LaRisA teşekkür ederim ama bnm merak ettiğim kısım seyahat toplantılarda notlar tutulması gerekio vs o yüzden her yere birlikte gideceğiz diğer yönetici asistanı arkadaşlarda seyahat ediyorlar mı?

ben 2 yıl asistanlık yaptım seyahat yapan bi firmaydı ama ben asla seyahatlere gitmezdim ayrıca yöneticiylede her yere gitmezdim, büroda onun işlerine bakardım, randevu, telefon,mail takibi yapardım ama seyahate yalnız giderdi o.

canım evlisin, eşin bu seyahatlere olumlu bakıyor mu

Canım bakıyordu önceleri çünkü ben bu kadar detaylı anlatmamıştım kendisine işi kapıyım sonra bir şekilde razı ederim diye düşünmüştüm birde yeni evliyiz çalışmam gerekiyor haliyle tabi ki yanlış bir düşünceydi normalde eşim çok sakindir ama buna tepki gösterdi ama şartları iyiydi işte vazgeçtim tabi orda çalışmıyorum zaten onlarda kolumdaki k.atatürk dövmesini sorun ettiler 2. görüşmede. Kusura bakmayın geç cvp verdim yeni gördüm. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…