• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bir bakarmısınız yardım..resimli

chatlak_4180

serap
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
535
6
96
44
Kocaeli
kızlar benim saçlarımda gölge var iki kere gölge yaptırdım sarı kendi saçım siyaha dönük kahve şimdi diplerim iyice çıktı ve ben kuaföre gitmek istemiyorum saçlarımın tamamını sarı istiyorum iyice diplerim çıktı tam sarı olması için ne yapmalıyım kızlar kuaföre gitmeden palettenin yoğun renk açıcısını alsam sonrada sarıya boyasam olurmu bir akıl versenize kızlar saçlarım ince telli açıcı saçlarıma zarar verirmi kopma falan olurmu yada bildiginiz bir yol varmı tamamen sarı nasıl yapabilirim.....a.s.

Son düzenleme:
bence de evde yapma saçların istediğin gibi açılmaz turuncuda olabilir palette ile sonra yine kuaföre gitmek zorunda kalırsın :olmaz: birde saçlarının üst kısımlarındaki renk çok hoş ama uçları sanki turunculuk var yıpranmış gibi bana mı öyle geldi yoksa CADIARZU

evet saçlarının uçlarındaki renk farklı üstteki renk çok güzel tutmuş bence kuaförde boyat saçını saçın yıpranabilir

Back