Kızlar 38 derece ateş baş ağrısı bel agrısı halsizlik şikayetiyle doktora gittim doktor ilaç yazmadan önce beta hcg testi istedi. Ve sonucum 0.6 çıktı adetime daha 2 hafta var idrar yolları da enfeksiyon varmış ve soguk algınlığı için ilaç verdi. Fakat kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldım. Sizce bu değer artar a normal de yaptırdığım testlerde asla 0.1 değerinden yüksek çıkmazdı ilk defa böyle çıktı şaşırdım bunu yaşayan varmı?
0.6 ile sanmam. Benim de hep sifirin altı çıkardı, bir kez 3 çıktı o zaman şüphelendim ve evet gebeymisim sonradan öğrendim. Ama içinizde bir his varsa kullanmayın. Ben de mantar ilacımı kullanmadım o şekilde.
0.6 ile sanmam. Benim de hep sifirin altı çıkardı, bir kez 3 çıktı o zaman şüphelendim ve evet gebeymisim sonradan öğrendim. Ama içinizde bir his varsa kullanmayın. Ben de mantar ilacımı kullanmadım o şekilde.
0.3 değil, 3 çıktı benimki. Hatta 3.2 gibi bir şeydi sanırım. Ben doktora gitmedim, kendim baktım yorumladım ama gitsem yok diyecekti belli. Fakat benim hep sıfırın altı çıktığı için bu değer bir anlam ifade etti bana ve cidden de gebeymisim. Belirtiler hissediyordum zaten o yüzden yaptırdım testi de. Adetime 6 gün vardı. Tam adet günümde de idrar testi yaptım pozitif çıktı.
0.3 değil, 3 çıktı benimki. Hatta 3.2 gibi bir şeydi sanırım. Ben doktora gitmedim, kendim baktım yorumladım ama gitsem yok diyecekti belli. Fakat benim hep sıfırın altı çıktığı için bu değer bir anlam ifade etti bana ve cidden de gebeymisim. Belirtiler hissediyordum zaten o yüzden yaptırdım testi de. Adetime 6 gün vardı. Tam adet günümde de idrar testi yaptım pozitif çıktı.
Evet ya ben sonucun pozitif olcagını beklemiyorum zaten ama şaşırdım sadece genelde 0.1 çıkardı cocuk cok istediğim için bir ara her ay kan testı yaptırıyordum sadece sasırdm bunu yasayan varmı dıye sormak istedim
Daha iki hafta varsa adetine yumurtlama dönemindesin muhtemelen gebelik olsa bile çıkması mumkün değil bir hafta bekle tekrar kan ver ona göre kullan hapı
2 hafta once cikmaz zaten suan yumurtlama doneminde olmalisin hatta.. cok gecmis olsun gebelikte kullanilabilen ilaclar var yine de zarari olmayanlardan kullanabilirsin