Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bir bakarmısınız hangi kitaplığı almalıyım?(Resimli)
IKE* diye bir mobilyaci var bilirsiniz Ablada var, kapagin ön kismi camdan ve gayet rahat kullaniyor. Ilerde bende düsünüyorum aynisindan. Suan benimde kitapligim acik ve gercekten kötü
IKE* diye bir mobilyaci var bilirsiniz Ablada var, kapagin ön kismi camdan ve gayet rahat kullaniyor. Ilerde bende düsünüyorum aynisindan. Suan benimde kitapligim acik ve gercekten kötü
Kötü derken temizligi kast etmistim. 5 yil önce mahalledeki bir mobilyacidan almistik, genc odasina ait bir kitaplikti. Siradan birsey yani. O zamanlar cok secenek yoktu.
Beyazdan ben de almıştım. Eğer dekorasyon amaçlı alacaksanız, fazla kitap koymayacaksanız evet çok güzel.
Ama çok dayanıklı olmadığını söyleyebilirim. Biraz fazla kitap koyarsanız kısa bir süre sonra yamulmaya başlıyor.
Ki biz duvara sabitlemiştik. Rafların tahtası gayet ince. Yeni eve taşındım malesef bu kitaplığı getirmedim.
Yerine daha sağlam bir şey aldım. Yine beyaz, yine açık ama daha dayanıklı.
Beyazdan ben de almıştım. Eğer dekorasyon amaçlı alacaksanız, fazla kitap koymayacaksanız evet çok güzel.
Ama çok dayanıklı olmadığını söyleyebilirim. Biraz fazla kitap koyarsanız kısa bir süre sonra yamulmaya başlıyor.
Ki biz duvara sabitlemiştik. Rafların tahtası gayet ince. Yeni eve taşındım malesef bu kitaplığı getirmedim.
Yerine daha sağlam bir şey aldım. Yine beyaz, yine açık ama daha dayanıklı.