• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakarmısınız hangi kitaplığı almalıyım?(Resimli)

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
$35-141604-big.webp$77-2582-big.webp$khwcm4keozjmticsmbdj.webp$lbpjdwsiowkrftzbg12b.webp$khwcm4keozjmticsmbdj.webp$77-2582-big.webp$35-141604-big.webp$vyk6aszrfyx6dafcgrdk.webpKızlar sizce hangisi güzel bunlardan???

Son düzenleme:
4 guzelmış...kullanacağım yer kucuk mu aydınlık mı ?

ben bu kitaplıkları salonda kullanıcam. salonda bir alan var. Salon oldupu için aydınlatması da yeteli ben kararsız kaldım. Bi de bu kitaplıkların arkası açık. Ama daha sonradan çok rahatsız olursam arkalarını inci bi sunta ile kaplatırım diye düşündüm. Çünkü salon için aldığım kitaplıklar klasik raflı kitaplıklar olduğu zaman çok demode duruyo. Teşekkür ederim. kızlar yorumlarınız için.:)

ben bu kitaplıkları salonda kullanıcam. salonda bir alan var. Salon oldupu için aydınlatması da yeteli ben kararsız kaldım. Bi de bu kitaplıkların arkası açık. Ama daha sonradan çok rahatsız olursam arkalarını inci bi sunta ile kaplatırım diye düşündüm. Çünkü salon için aldığım kitaplıklar klasik raflı kitaplıklar olduğu zaman çok demode duruyo. Teşekkür ederim. kızlar yorumlarınız için.:)

salondaki koltuk takiminin ayaklari ve (varsa) yemek masan ne renk?

Bence onlara uygun bir sey al.

Beyazin tipini begendim :)

salondaki koltuk takiminin ayaklari ve (varsa) yemek masan ne renk?

Bence onlara uygun bir sey al.

Beyazin tipini begendim :)

Salonumda yemek masam yok. Mutfagım geniş olduğu için yemek masam mutfakta.Parkeler ceviz renginde koltukların da gri renkte bunlar da renk uyumu bulmam biraz zor gibi ama olsun her şekilde renk tonlarında bi fark olucak:)

Hicbirini. Sana tavsiyem, kapakli bir kitaplik alman. Acikta kalan hersey senin ev isine gereksiz zaman harcaman demek. Cok toz tutuyor acik kitapliklar. Bu bos vakti sevdiklerinle paylasabilirsin. Yinede kendin bilirsin :17:

Hicbirini. Sana tavsiyem, kapakli bir kitaplik alman. Acikta kalan hersey senin ev isine gereksiz zaman harcaman demek. Cok toz tutuyor acik kitapliklar. Bu bos vakti sevdiklerinle paylasabilirsin. Yinede kendin bilirsin :17:

doğruyu söylüyorsunuz benimde hiç aklıma temizlik gelmedi benimde daha önce vardı ve açıktı en sonunda isyan ettim ve başkasına verdim...............

valla kızlar temizlik konususnda çok haklısısnız.Ama kapaklı dedikleriniz boydan boya kapaklı olanlardan mı???

Back
X