Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer ilk 5 dkda çıktıysa hamilesinizKizlar acil yardım !!Adet günüme 2 gün var test yaptım aynı gün 2 kere belli olmayan çizgi var hamile miyim
Var gibi balım kan verKizlar acil yardım !!Adet günüme 2 gün var test yaptım aynı gün 2 kere belli olmayan çizgi var hamile miyim
İlkini yaptım bakmayı unutmuşum bu attığım yaklaşık 3. Dakikadan sonra bu şekilde çıktıEğer ilk 5 dkda çıktıysa hamilesiniz![]()
Evet canım çizgi görünüyor
Evet canım çizgi görünüyor var büyük ihtimalle kan ver hsuan kan verebılecegım bir yerde değilim pazartesı gününden önce kan veremem![]()
O zaman tebrik ederim. Bence kan testini yapabilirsinizİlkini yaptım bakmayı unutmuşum bu attığım yaklaşık 3. Dakikadan sonra bu şekilde çıktı
Var hayırlı olsun. Kan ver artısa bakİlkini yaptım bakmayı unutmuşum bu attığım yaklaşık 3. Dakikadan sonra bu şekilde çıktı
O zaman tebrik ederim. Bence kan testini yapabilir
pazartesı gününden önce kan testı verememVar hayırlı olsun. Kan ver artısa bak
Tamam bir şey olmaz. Stres yapma. Sağlıkla gelsin yavrucakpazartesı gününden önce kan testı veremem
suan cok tuhaf oldum yaa.amin inşallah allah olmayanlara da nasıp etsin :)Tamam bir şey olmaz. Stres yapma. Sağlıkla gelsin yavrucak
teşekkür ederim :)Hamilesiniz tebrikler
O zaman evde gebelik testi varsa yazartesiye kadar koyulaşmadınız takip edin.pazartesı gününden önce kan testı veremem
Tebrik ederim hamilesiniz 1 hafta sonra tekrarlayın koyulaşır 8 haftalikkende kontrole gidin benim yaptığım hataya düşmeyinKizlar acil yardım !!Adet günüme 2 gün var test yaptım aynı gün 2 kere belli olmayan çizgi var hamile miyim
O zaman evde gebelik testi varsa yazartesiye kadar koyulaşmadınız takip edin.
O zaman evde gebelik testi varsa yazartesiye kadar koyulaşmadınız takip edin.