• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bir bakarmisiniz bu konuya

Merakliiiiiiiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
566
667
18
33
Kızlar merhaba benim adetim 3 gün gecikti kan verdim ancak 0.100 diyo. Adetim hic gecikmezdi 27 yaşındayım 28 gunde bir adet görüyorum. Erken olur da gec olmazdi.Kan testini tekrarlamam gerekiyor mu ? Once boyle negatif alip sonradan hamile oldugunu ogrenen var mi nolur bana yazin dusunmekten kafayi yiyecm :kızgın:

Canım, bende 2 ay önce öyle oldum, 5-6 gün geciktikten sonra hem idrar hem kan da baktırdım, ama kan da negatifse maalesef sonradan artış olması biraz mucize gibi üstelik adet gecikmesi üzerine..
inşallah senin bir mucize olur:KK200:

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Tamamen mevsimselmis hayatim. Tipkisinin aynisi basima geldi. Ne gecti ulkenin uzerinden anlamadim ki hepimizi etkiledi. Hep benzer belirtiler yasamisiz.

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
O yumurtlama lekenmesidir. Yerlesme olmasi mumkn degil. Daha sen yumurtlamanin etkilerini yasiyorsun. Kasik agrinda muhtemelen yuumrtlamaya calistgni gosterir bi belirtiler sadce yumurtlama donemi belirtileri . idrar sksmasi su ti ketimi yada usutme belirtisi. Gebeligi ogrenmek istiyorsn adet gununu bklemelisin. Umarm gebesindir

Kızlar merhaba benim adetim 3 gün gecikti kan verdim ancak 0.100 diyo. Adetim hic gecikmezdi 27 yaşındayım 28 gunde bir adet görüyorum. Erken olur da gec olmazdi.Kan testini tekrarlamam gerekiyor mu ? Once boyle negatif alip sonradan hamile oldugunu ogrenen var mi nolur bana yazin dusunmekten kafayi yiyecm :kızgın:
Kanda çıkmadıysa yokturdur yüksek ihtimaler çünkü %100 lük kan sonucu

Hava degisimidir canm. Gecikme devm ederse kadindogmncna git seni daha iyi yonlendirir. Iyi gunler dilerm.

Back