kizlar bir bakarmisiniz aklim karisti

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
arkadaslar kizim 1aylik uyuttuktan sonra tuhaf sesler cikariyor biran bagiriyor inliyor cok sesli bir sekilde geriniyor erkek cocugu gibi sesler cikariyor rahat uykuda kalamiyor ebesi buyudugu icin strec yapiyor diyor esim gazi olabilecegini soyluyor sizin bebisleriniz nasil eger gazi icin yapiyorsa care bulayim simdilik besiginde odamizda yatiyor geceleri bu sesleri yuzunden bin kez kalkiyoruz esimle birsey oldu diye uykularimiz boluk borcuk :uhm:

canım benımde oglum ogleydı cok fazla degıldı ama melakeler dovermıs guluyodu aglıyo gıbı oluyodu normal yanı buyudukce gecer

canım korkma benim kızda öyleydi normal sesler cıkarmaları
gaz uyandırıyor zaten gazdan olunca pek uzun sürmez uykusu
benim kız at kişnemesine benzer sesler bile cıkarırdı
şimdi dört aylık mışıl mışıl uyuyor

canım korkma normal seyler bunlar bızım mınnosta yapıyordu gazından payar cnm bıde mehtabın soledıgı gıbı melakıler guldurur aglatırlar korkma bol bol oku bebegını

arkadaslarin dedigi gibi gazi olabilir ..kotu ruya gorebilir ..aglar gibi yapar...meleklerde oynarr .benim kizim uc aylik ay neler yapiyo.homurdaniyoe..sutunu ictikten sonra nam nam nam diye bagiriyorr.aaaaaaaaaaaaaaaaa diye bi bagiriyor sanarsin kocaman kadin simdide.arkanda a aa laaa diye sarki soyluyo..bu bebekler alem hic de bize saygi yok canim:)))))))))))):roflol:

Aynısı bizdede oluyor ilk başlarda bende endişendim ama gazdan olucağını düşünüyorum çünkü o sesleri çıkardıktan somnra gaz çıkarıyor.

bizdede ayni canim merak etme benimki bazen feryat figan bagiriyordu kosa kosa odasina gidiyorum bir bakiyorum susmus ama artik alistim bazende kendi kendine yatakta etrafa bakip gülüyor sonra bir ara aliyor sanki biriyle oyun oynuyormus gibi yani normalmis......

canım gazdan yapıyodur moro refleksi de olabilir zamnla gecer merak etme gaz ise rezene ver anason ver biyotlu sicak su torbası al sıcak suyu koy icine karnına koy.ayaklarını karnına dogru cekerek masaj yap dizine yüzüstü yatır karnını ayaklarının altını ov rahatlıcaktır..

bizimkide öyle sesler çıkarıyor.gazı olduğu için öyle sesler çıkartıyor.ağlıyor gibi oluyor uyku arasında uyandı diye yanına gidiyorum ama uyuyor oluyor.

eger kendını sıkıyorsa aynı zamanda gazdır.benımkıde ıkı buklum oluyor kızarıyor sıkmaktan.ıkınıyor tabı bu arada o garıp sesler cıkıyor.gazını cıkarınca mısıl mısıl uyumaya devam edıyor

X