ay canım güldüm valla çok haklısın ama benimkide bir umut işteCanım hevesini kırmayım ama sen sanki aylardır boşuna uğraşıyorsun bu kadar.. Şimdiye bir şeyler olurdu sanki..
hmm peki ücret ne olur ?Canim neutrogena'in yagsiz el kremi var ama pahali be sürekli kullanım için. O yüzden üstünde yazmiyor ama dermokil aldim ben şerbetçi otu için. Diğerini anca ele kullaniyorum.. buyuk kozmetikcileri gez oralarda bulunuyor
Nutrohmm peki ücret ne olur ?
Neutrogena 75ml 10tl.hmm peki ücret ne olur ?
evet canım var 75 'i dolduracak kadarCanım senin meme dokun var mıydı?
ya canım markette ya da eczane de var mıdır ??Nutro
Neutrogena 75ml 10tl.
Dermokil 300ml 5 TL. Dermokili yaptim karisim. Baklim ise yaricak mi ama gayet güzel oldu iyi yediriliyor vücuda.
Buyuk marketlerde varidr muhtemel..eczaneyi bilmiyorum[/QUOTE]E="Muyap, post: 39024343, member: 595095"]ya canım markette ya da eczane de var mıdır ??
Aaa pardon görmemişim gerçekten kusura bakmayın şerbetçi otu kremiyle mi büyüttün canım benim ? ayrıca azelin derken ? kaç cm büyüttün canım ???Canım sen dediğimi önemsemedin ama göğüslerini o kremle büyüten biriyim yine de sen bilirsin
özelden cevapladım canım :)Aaa pardon görmemişim gerçekten kusura bakmayın şerbetçi otu kremiyle mi büyüttün canım benim ? ayrıca azelin derken ? kaç cm büyüttün canım ???
Ya canım çok soru sordum ama kusura bakma. üzerinde yazıyor mu yağsız olduğu ? birde hangi marketlerde vardır isimce söyler misin canım benim ???[/QUOTE]Buyuk maMarketlerivaridr muhtemel..eczaneyi bilmiyorum
Yaziyor. Ama dermokilim yazmiyor. Bak istersen netten. Marketleri bilmiyorum tahminimce söyledim canim.[/QUOTE]Ya canım çok soru sordum ama kusura bakma. üzerinde yazıyor mu yağsız olduğu ? birde hangi marketlerde vardır isimce söyler misin canım benim ???