• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakar mısınız ?

prensesasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
1.214
8
158
...

Eklentiler

• $l_saklama_94702002.jpg
    $l_saklama_94702002.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
cam olmayan bı saklama kabı ıcın bıraz pahalı geldı acıkcası ama kavanozların fıyatını da bılmıorum. bence 3 tane falan al. hem denemıs olursun almamıs olmazsın hemde memnun kalırsan sonra da alabılırsın.

Eğerki maddi durumun varsa Tupperware den almanı tavsiye ederim. Yoksa Paşabahçe' den cam kavonozlar alabilirsin.( sen sevmiyorum demişsin gerçi )
Bu fiyat biraz fazla geldi sanki bana:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben Tupperın oval serisini önerim Karaca alma bence ve çok indirim oluyor takip et derim. Normalde bu seri 120 civarı ama ben Sahibinden.comdan bi satıcıdan 65 TL ye aldım taksit imkanı da sağladı. Ürünü beğenmezsen ödeme yapma dedi. Ürünüm orjinal paketlerinde hiç açılmamış bir şekilde geldi. Çok beğendim ve ödemeyi bu şekilde yaptım.

$IMAG0172.jpg $dizaynset.jpg

Eğerki maddi durumun varsa Tupperware den almanı tavsiye ederim. Yoksa Paşabahçe' den cam kavonozlar alabilirsin.( sen sevmiyorum demişsin gerçi )
Bu fiyat biraz fazla geldi sanki bana:44:

Tupperware yi herkes öneriyor herkesde alıyor ama ben onunda ne anlamı yani ne özelliği olduğunu açıkcası pek anlıyamıyorum :S cam sevmiyorum evet hani zaten içine bir kilo koyucam birde kendi ağırlığı ile baya ağır gelicek bileklerimde sağlam değil taşıyamam :S banada geldi sorayım dedim çok teşekkürler :)

cam olmayan bı saklama kabı ıcın bıraz pahalı geldı acıkcası ama kavanozların fıyatını da bılmıorum. bence 3 tane falan al. hem denemıs olursun almamıs olmazsın hemde memnun kalırsan sonra da alabılırsın.

haklısın ama camlarıda arkadaşa dediğim gibi sevmiyorum ve taşıyamam :( cam kavonazlarda bu sene yeni modamıdır nedir üzerine birşey yapıştırmışlar yıkamaya kalksam çıkcak ağır birde almışken hepsi aynı olsun diyorum ama :((

Canım ben Tupperın oval serisini önerim Karaca alma bence ve çok indirim oluyor takip et derim. Normalde bu seri 120 civarı ama ben Sahibinden.comdan bi satıcıdan 65 TL ye aldım taksit imkanı da sağladı. Ürünü beğenmezsen ödeme yapma dedi. Ürünüm orjinal paketlerinde hiç açılmamış bir şekilde geldi. Çok beğendim ve ödemeyi bu şekilde yaptım.

canım allah aşkına söylesene ne özlelliği var :D çok merak ediyom anlıyamıyorm da :S
Eki Görüntüle 209739 Eki Görüntüle 209740

tupperwarelerin özelliği hava almayan kapakları bence.. Plastiklerininde poliüretan katkılı olduğu sölenior yani kalp kapakçık yapımında bile kullanılan sağlığa zararlı olmayan çok doğal bi madde neyse sonuç olarak poliüretan olayı ne kadar gerçektir hakikaten kullanıolarmıdır bilemem ama anneme aldığım tupperware saklama kaplarında nane maydanoz peynir gibi şeyler 1ay bozulmadan duruo dior..bakliyattada kurtlanma gibi şeyleri engelliyebilir die düşünüorum bende tinimini seti felan aldım çeyizime ama daha kullanamadığım için şimdilik bukadar yorum yapabiliorum

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Mutfak Arac ve Gerecleri" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

Föndü seti hediye olduğu için fiyatını bilmioyrum ama Mudo dan alınmıştı :34:
Bal kavanozunu da yine Mudodan almıştım. Ancak baya oldu cnm bir daha görmedim onu ve benzerini mudoda :61:
Bu arada dondurma kaselerimi beğenmene de sevindim ona da cvp atamamıstım:61:

canım ben alış-veriş mağazında çalişiyorum kesinlikle tavsiye ediyorum al derim evet biraz pahallı ama nem rutübet felan kesinlikle olmuyor daha uzun süre muhafaza ediyor içindeki ürünü.

Back