Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar size bişey danışıcam.Saçlarım çok ince ve çok az ben daha hacimli dursun istiyorum önereceğiniz bir ürün var mı ? Bana bir arkadaşım taft ı önerdi sizce nasıl bir ürün?
Kızlar size bişey danışıcam.Saçlarım çok ince ve çok az ben daha hacimli dursun istiyorum önereceğiniz bir ürün var mı ? Bana bir arkadaşım taft ı önerdi sizce nasıl bir ürün?
Bende taft öneriyorum Taft ın spreyleri az hacim veren çok hacim veren die değişmiyo yalnız. Tutuşu çok olan yumuşak bırakan vs. Diye ayrılıyor. ben mavi kutu olanı kullanıyorum Eğer saçlarınız hacimli olmasını istiyorsanız önce köpüğünü kullanmanız lazım. Saçların eğer düz kalıcaksa Spreyi direk diplere uygulamalısın. sPreyin arkasındada hacim için diplere uygulanması gerektiği yazıyor zemuszemus