Artimed markası yalancı çok çıkarıyor inanma ona sakın yerleşme kanaması olabilir gününü bekle ve kaset test yap kesinlikle güvenilir yada erken gebelik testi en iyi olanı alAdetime 5 gün vardı kanamam oldu adet oldum sandım ped taktım olmadım yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum bugün adetime 2 gün var artımed marka test yaptım negatif çıktı yerleşme kanaması değil miydi o zaman yoksa aceleci mi davrandım adetime tam 5 gün vardı kanamam olduğunda bugünde 2 gün kaldı yaptım testi negatif aşklarım
Artimed markası yalancı çok çıkarıyor inanma ona sakın yerleşme kanaması olabilir gününü bekle ve kaset test yap kesinlikle güvenilir yada erken gebelik testi en iyi olanı al
Allahım inşallah test yalancıdır çok moralim bozuldu predictör vardı oda çok pahalıydı üzerimde o kadar yoktu diye alamadımArtimed markası yalancı çok çıkarıyor inanma ona sakın yerleşme kanaması olabilir gününü bekle ve kaset test yap kesinlikle güvenilir yada erken gebelik testi en iyi olanı al
Yerleşme kanaması sandım bir an dayandım bekledim 2 gün kaldı yapayım dedim oda sonuç negatif moralim bozuldu aceleci mi davrandım bilmiyorum kiBekle bence ilk idrarla testi tekrarlayadabilirsin yarın sabah
Geç döllenme de olabilir beklemekte fayda varYerleşme kanaması sandım bir an dayandım bekledim 2 gün kaldı yapayım dedim oda sonuç negatif moralim bozuldu aceleci mi davrandım bilmiyorum ki
HaklısınızGeç döllenme de olabilir beklemekte fayda var
En iyi marka evet predictor ama pahalı malesef bu kesinlikle yalancı bir test kafasına göre negatif pozitif dağıtıyor resmen morelini bozma lütfen yerleşme kanamasıdir o zaman bekle sabır et sabrın sonu selametAllahım inşallah test yalancıdır çok moralim bozuldu predictör vardı oda çok pahalıydı üzerimde o kadar yoktu diye alamadımbana da yerleşme kanaması gibi geliyor çünkü ömrümde böyle bir durum yaşamadım ki kanamam oldu ve peçeteyle birlikte bitti daha da gelmedi
Allah razı olsun çok iyisiniz içime su Serptiniz ben en iyisi gecikmeyi bekleyeyim çoğu kez sordum yerleşme kanamasından ne kadar kadar sonra test yapayım diye herkes yap dedi bir gafletle gittim aldım yaptım negatif görünce içim içimi yediEn iyi marka evet predictor ama pahalı malesef bu kesinlikle yalancı bir test kafasına göre negatif pozitif dağıtıyor resmen morelini bozma lütfen yerleşme kanamasıdir o zaman bekle sabır et sabrın sonu selametkendini üzme olurmu bu testler hep yalancı çıkarıyor
Valla artımed için hem negatif sonucu yalan hep pozitif yalan diyolarCizgi varsa yalanci oluyor yoksa çıkarmıyor yda az cizgi çıkarıyor simdi benim cizgi cikti ya var mi yok mu bilemiyorum
Artımed hakkında araştırdım da cidden baya yalancı bi testmiş ona inanmamak da fayda varİste kimi bnm dogru cikardi diyor dun eski paylaşımlarına baktim santa lady silik çıkarmış dun hic silik çıkarmadı hepsi sanirim hormonal gore degisiyor