KIZLAR BİR BAKAR MİSİNİZ🥹

yumyum6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
24
12
Kızlarım merhaba🌸
Bu ay çok heveslenmiştim🥺 Ovulasyon testiyle yumurtlama günümü öğrenip o günü değerlendirdik üzerinden 12 gün geçti regl günüme de 7 gün var test yaptım ama negatif olsaydı çıkardı dimi şimdiye kadar🥹🥺
(Belirti olarak göğüslerim de dolgunluk ağrı ve idrarımda beyaz büyük tortular var)

Kızlarım merhaba🌸
Bu ay çok heveslenmiştim🥺 Ovulasyon testiyle yumurtlama günümü öğrenip o günü değerlendirdik üzerinden 12 gün geçti regl günüme de 7 gün var test yaptım ama negatif olsaydı çıkardı dimi şimdiye kadar🥹🥺
(Belirti olarak göğüslerim de dolgunluk ağrı ve idrarımda beyaz büyük tortular var)
Ovulasyon gününden 14 gün sonra regli olunuyor 10-12 gün sonra testte belli oluyor diye okumuştum burada inşallah vardır enazindan geç dollenmeyle flnda olsa 😍

Kızlarım merhaba🌸
Tekrar test yaptınız mı

X