Kızlar bir bakar mısınız

yorgun_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
228
94
48
Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık gebeyken kürtaj olmak zorunda kaldım üzerinden zaman geçti sayılır 10-15 gün oldu ama tereddüt ediyorum ilişki açısından tecrübelerinizi paylaşır mısınız kürtajdan ne kadar süre sonra cinsel ilişkiye girdiniz ve prezervatif kullanılmalı mı enfeksiyon riski açısından bilmiyorum

Görümcem de kürtaj oldu dr bi 40 gün aynı doğum yapmış gibi iliski yasama demiş

Görümcem de kürtaj oldu dr bi 40 gün aynı doğum yapmış gibi iliski yasama demiş
Yaaaaa bizimki kanaman bitince dedi ama korumalı ilişki mi bilmiyorum kafama takıldı galiba Bebek vardı görümcenizde bende bebişim oluşmadı boş kese olduğu için herhalde süre vermedi

Yaaaaa bizimki kanaman bitince dedi ama korumalı ilişki mi bilmiyorum kafama takıldı galiba Bebek vardı görümcenizde bende bebişim oluşmadı boş kese olduğu için herhalde süre vermedi
Görümcemin 5 haftalikti bebeği birden kanaması olmuş onun işte hastaneye filan gitti yatırmışlar hastanede lavaboya gitmiş orda düşmüş bebek sora kürtaja aldılar işte. Ve doktoru öyle demiş 40 gün süre vermiş. Zaten normalde de doğum yapan insanlar içinde öyle derler.

kanama bittikten sonra ve prezervatifle olursa daha iyi olur tabi. zaten kürtajdan sonra doktor enfeksiyona karşı ilaçlar vermiştir.

Anladım çok teşekkür ederim Bilgi için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…