Gebeliğe Hazırlık Kızlar bir bakar mısınız yardımcı olur musunuz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

stella3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
169
60
48
adetime 6 gün kala akşam test yaptım bir şey yoktu , 1 gün sonra bir daha bir bakayım dedim, test bu şekil olmuş? yani 1 gün önce yaptığım aynı testte sonradan çizgi çıkmış ?

Eklentiler

• 20181106_190608.jpg
    20181106_190608.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 86
10 dakika sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyorlar ama benim negatif çıkan testlerimde ertesi gün hiç 2.çizgi çıkmıyordu umutlandırmak istemem ama olabilir bebiş. Diğer testi yaptığınızda heber verin bizlerede. Eğer adetine 4 gün varsa Erken gebelik testi yap istersen onların hassasiyeti daha fazla

10 dakika sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyorlar ama benim negatif çıkan testlerimde ertesi gün hiç 2.çizgi çıkmıyordu umutlandırmak istemem ama olabilir bebiş. Diğer testi yaptığınızda heber verin bizlerede. Eğer adetine 4 gün varsa Erken gebelik testi yap istersen onların hassasiyeti daha fazla
ay çok mutlu ettin beni :KK33:

Ben dün akşam yine test taptım, yine aynı şey oldu 2 saat sonra silik çizgi çıktı.
Testin markası ikisinde de Albi acaba diyorum Albi'nin testlerinde böyle bir şey mi var sonradan silik çizgi mi çıkarıyor.

Ben dün akşam yine test taptım, yine aynı şey oldu 2 saat sonra silik çizgi çıktı.
Testin markası ikisinde de Albi acaba diyorum Albi'nin testlerinde böyle bir şey mi var sonradan silik çizgi mi çıkarıyor.
En iyisi kan tahlili cnm albinin yanılttıgını okudum ama olmasa neden çıksın he önü sefer bir saat sonra şimdi sabah idrarınla dene bakalım bide

Albiye guvenme baska marka kullan bi ara bende cizgi hemen cikti gittim kan verdim negatif. Hayal kirikligi cok.kotu

Bu da en son yaptığım test ertesi gün böyle olmuş daha köyü

Eklentiler

• 20181108_204543.jpg
    20181108_204543.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 40
Bas baya gozukyor canim bence sen hamilesin kac gunun var adete
adetime şu an 2 gün kaldı ama yukarıdaki test ertesi günde bu şekle gelmiş. Yani ilk 10 dakika içinde bir şey yoktu . 2 saat sonra silik çizgi olmuştu, 1 gün sonra da resimdeki gibi olmuş.

Back