- 20 Haziran 2017
- 169
- 60
- 48
- Konu Sahibi stella3434
- #1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah vardır canım genelde test bekleyince yanlış sonuç verebiliyor ama gene de Bi kan baktır istersen belki sürpriz olur sanaGörünmüyor mu?
bugün akşam tekrar test yapacağım. adetime şu anda 4 gün kaldı.Inşallah vardır canım genelde test bekleyince yanlış sonuç verebiliyor ama gene de Bi kan baktır istersen belki sürpriz olur sana![]()
Zaten varsa daha koyu cikmasi gerekir insallah dualarınız kabul olurbugün akşam tekrar test yapacağım. adetime şu anda 4 gün kaldı.
Amin çok teşekkürler, cümlemizin.Zaten varsa daha koyu cikmasi gerekir insallah dualarınız kabul olur![]()
ay çok mutlu ettin beni10 dakika sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyorlar ama benim negatif çıkan testlerimde ertesi gün hiç 2.çizgi çıkmıyordu umutlandırmak istemem ama olabilir bebiş. Diğer testi yaptığınızda heber verin bizlerede. Eğer adetine 4 gün varsa Erken gebelik testi yap istersen onların hassasiyeti daha fazla
En iyisi kan tahlili cnm albinin yanılttıgını okudum ama olmasa neden çıksın he önü sefer bir saat sonra şimdi sabah idrarınla dene bakalım bideBen dün akşam yine test taptım, yine aynı şey oldu 2 saat sonra silik çizgi çıktı.
Testin markası ikisinde de Albi acaba diyorum Albi'nin testlerinde böyle bir şey mi var sonradan silik çizgi mi çıkarıyor.
Albiye guvenme baska marka kullan bi ara bende cizgi hemen cikti gittim kan verdim negatif. Hayal kirikligi cok.kotuBen dün akşam yine test taptım, yine aynı şey oldu 2 saat sonra silik çizgi çıktı.
Testin markası ikisinde de Albi acaba diyorum Albi'nin testlerinde böyle bir şey mi var sonradan silik çizgi mi çıkarıyor.
Bas baya gozukyor canim bence sen hamilesin kac gunun var adeteBu da en son yaptığım test ertesi gün böyle olmuş daha köyü
adetime şu an 2 gün kaldı ama yukarıdaki test ertesi günde bu şekle gelmiş. Yani ilk 10 dakika içinde bir şey yoktu . 2 saat sonra silik çizgi olmuştu, 1 gün sonra da resimdeki gibi olmuş.Bas baya gozukyor canim bence sen hamilesin kac gunun var adete