Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar bir ay var yardım edin nolur....

MELANIM

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
98
0
316
37
kızlar şimdi ben nişan elbisemi aldım ama fotoraf çekemedim zaten evimde pc yok nöbetteyim şuan işyerinden giriyorum burda da net sınırlı resim felan yükleyemiyosun berfin arkadaşımızın elbisesinin modeli benim ki straples değil tek omuz ama omuz askısı öle kalın falan değil rengi saks mavisi şimdi sizden fikir almak istediğim konu şu bana çok sade gibi geldi göğüs kısmına taş işletsem mi acaba? bide bu elbiseye yandan topuz modeli iyi gider ama ben topuz yaptırmak istemiyorum yakınlarımın düğününde felan yaptırmıştım değişik olmak istiyorum postiş taktırcam kesinde maşalı açık omuza getirilmiş saç modelleri bildiğiniz varsa ekleyebilirmisiniz net sınırlı olduğu için bakamıyorum forumdaki saç modelleri de genlde öle istediğim gibi değil umarım anlatabilmişimdir yardımcı olursanız çok sevinirim.

ayy çok teşekkür ederim canım ya ilk modeli beğendimmm walla sağol :D gülme ama benim kafam küçük geliyo sanki biraz üstü kabarık gbi yana maşalı mı yaptırsam bu modeli bu arada işleme işi için ne diyosun

bi kaç model de benden olsun...

1811.jpg

1823.jpg

1827.jpg

1831.jpg

1836.jpg

1839.jpg

1842.jpg

ay canlarım ya çok teşekkürler sanırım buldummmm 3.model süperr bide son modelde güzelmişşş

Abimin nişanında gelinimizin yaptırdığı saç modelini ekliyorum, postiş vardı ve maşa ile yapılan bir modeldi, çok da güzel olmuştu. Aksesuar olarak da benim kınamda kullandığım aksesuarı kullandı, çok da hoş oldu...

Eklentiler

• $100_3387.jpg
    $100_3387.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $100_3389.jpg
    $100_3389.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 88
  • $100_3478.jpg
    $100_3478.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 121
Bu da benim kına saçım, ben de postiş yok, kardeşim var mı diye sormuştu ama... :-)))

Eklentiler

• $DSC_4089.jpg
    $DSC_4089.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 80
  • $DSC_4090.jpg
    $DSC_4090.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 83
  • $DSC_4101.jpg
    $DSC_4101.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 80
canm çok sağol ya senin saç modelin hoş duruyo yengene de yakışmış ama maşaları ince olsun istemiyorum aksesuar senin saçına daha değişik mi takıldı farklı duruyo

Benim saçımda sallantılı bölümleri aşağıdaydı ve serbestti, gelinimizde yukarı doğru takılıp tokayla tutturulmuştu. Benim saçıma maşa yapılmadı, dalgalı fönlendi öyle toplandı...

senin saçında daha hoş duruyo teşekkür ederim tatlım yardımcı olduğun için bide şu elbiseme taş işleteym mi sence onun için bişey dememiş aslında asıl önemli olan elbise konusu kafama takılıyo sokmu sade durur ki

Teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim... Elbise için fikrim ise; taş güzel oluyor ışığı yansıtıyor, fotoğraflarda da güzel duruyor; elbiseyi zedelemeden yapacak iyi bir terzi bulursan yaptır derim...

teşekkür ederim fikirlerin için bana gerçekten yardımcı oldun pahalı mı yaparlar acaba ki öle çok taş değil sadece göüs kısmına yaptırıcam 3 parmak kalınlığında felan

Ben çok pahalıya yapılacağını sanmıyorum, benim düğünümde eşimin kız kardeşi de elbisesine taş ekletmişti, hatta terzi hep tadilat falan yaptırdığımız bir terziydi, rica ettik acele lazım olunca aynı gün içinde yapmıştı.

Canım orasını bilmiyorum, onlar İstanbul'dan gelmişti, ben sadece terziye yönlendirmiştim... Taş alacak kadar zamanları yoktu, kendileri almıştır büyük ihtimalle...

tamam canım Allah razı olsun ilgilendiğin için seni çok sevdim kız wallahiii:)) umarım gönlünden geçen bütün güzellikleri rabbim gerçekleştirir.

aminnn canım içimde hep bi korku var zaten tatsızlık çıkıcak gibi geliyo ama kötü düşünmemek lazımda başından beri hep bişeyler ters gtti :59:

Back