kızlar bir ay sonra düğünüm var doğum kontrol hapı kullansam korurmu

nurcan3368

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
405
54
323
43
kızlar düğünmü yaklaşık 45 gün falan var düğünüme bir ay kala adet olacağım doğum konturol hapı alsam korurmu iki ay önceden başlamak gerek diye duydum doğrumu

dugunumden once basladım bende
adet donemımde basladım ıkıncı kez adet oldum bıttı ve 2 gun sonra dugunum oldu
yanı ıkıncı kutuda evlenmıs oldum ve hamıle kalmadım sukur
ama doktor kontrolunde basladım ılaca ve doktor kontrolunde de devam ettım

bir ay öncesinden kullanmaya başlamak gerek diye biliyorum ben
ve zaten şu aşamada başka bir korunma yöntemi uygun olmaz

canım benimde bir arkadaşım doğum kontrol hapını kullandı şuan 4 yıllak evli ve çocuğu olmuyor bilmiyorum haptan dolayımı ama bunu gözardı etmemek lazım yine de doktorla bi görüş derim

kızlar düğünmü yaklaşık 45 gün falan var düğünüme bir ay kala adet olacağım doğum konturol hapı alsam korurmu iki ay önceden başlamak gerek diye duydum doğrumu

bende 10 aylık evliyim düğünden bir ay önce doktora gidip yasmin doğum kontrol ilacı kullanmaya başladım ve kilo aldırması dışında bir yan etkisi olmadı.zaten herkese kilo aldırmıyor merak etme.bir ay önce başlarsan tam koruma sağlamış olur.

allah mesut etsin...

20.02.2002 de nikahimiz kiyilmisdi ve annem sirf yalniz basimiza yemege gidip kutlamayalim diye o günüme kadin doktorumdan randevü ayarlamisdi saolsun ve 31.03.2002 dede dügünüm olmusdu yani ise yaramisdi canim ama hemen basla derim dahada vakit kaybetme ve düzenli kullan hem ayni saate al hemde aksatma

Back