Canım sağol eşim neden ses çıkarmıyor çünkü hep ben suçlunun.Annesine iyi ya kötü laf söyleyemem hep annesini korur kardeşine ise hiç bişey demez ortada hem ben kötüvallaa sen sessiz kaldıkça azıtmış bunlar madem
biricik gelini o bundan böyle bi ihtiyacında falan ona söylesin
eşinde neden bunlara ses çıkarmıyor
ağzına geleni söylersen iyi olurmuş vallaCanım sağol eşim neden ses çıkarmıyor çünkü hep ben suçlunun.Annesine iyi ya kötü laf söyleyemem hep annesini korur kardeşine ise hiç bişey demez ortada hem ben kötü
canım nasıl yardım edelimKızlar yardım edin eltimle konuşsam yine bana düşman olacaklar ona laf söyletmiyorlar çünkü konuşmasam benim dedikodumu yapmaya devam edecek arada kaldım??
Haklısın canım uğraşmak istemiyorum artık kv çok seviyordum ama çok kırdılar beni yoruldum bendecanım nasıl yardım edelim
ben olsam ağzının payını verirdim topunun
eşiminde dahil sen kötü bişey dememişsin ki
sadece evlenmek için acele etme deyuince ortalık karışmış
eşine de bunlarla uğraşamıycam de kapınız ayrı değilmi kapa kapını otur
eşimden öğrendiğim bişeyHaklısın canım uğraşmak istemiyorum artık kv çok seviyordum ama çok kırdılar beni yoruldum bende
Tamda söylemek istediklerime tercüman olmuşsun yalnız söylersem bu sefer herkes üstüme gelecek işte kızlar kavga ettin diyecek eşim bileGit eltinle konus.
" Benimle bir derdin varsa gelip bana soyleyeceksin. Cocuk gibi kayinvalideme mi sikayet ediyorsun? Biraz buyu ve olgun bir insan gibi davran. Susuyorum diye burda at kosturacagini mi saniyorsun sen. Insanca davranirsan, insanca muamele gorursun, yoksa karsiligini misliyle alirsin. Seni ilk ve son kez uyariyorum."
Aynen bu yazdiklarimi soyle sert bi sekilde. Kimseye kendini ezdirme. Esine bile.
Aynen eşiniz ne güzel düşünüyor zaten evliliklerinde sarsılmalarında akrabaların payı büyükeşimden öğrendiğim bişey
kimsenin etlisine tuzlusuna karışma
kapını kapattımı senle ben varız der
bunuda çok güzel yansıtır ver ağızlarının payını
ortam oluştugundada lafı sok gediğine
hem senin dedikodunu yaparak yavaş yavaş küçülür
ondan sonra yok olur bu böyledir
Desin. Ne derse desin esin. Ben kime ne konusacagimi bilecek yasta ve akildayim diyeceksin. Agzimdan cikacak lafa da sen mi karisacaksin diyeceksin. Lutfen dik dur. Gerekirse ailenin destegini al. Umarim ailen sana destek olan insanlardir.Tamda söylemek istediklerime tercüman olmuşsun yalnız söylersem bu sefer herkes üstüme gelecek işte kızlar kavga ettin diyecek eşim bile
sen onu taktıkça oda göbek atıpAynen eşiniz ne güzel düşünüyor zaten evliliklerinde sarsılmalarında akrabaların payı büyük
Aynen eşime kızdığım TEM nokta bu çok pısurık ancak bana gücü yetiyor.Hep sen haksızsız diyip duruyor kv ise beni hasta ettin bize kan kusturuyorsun falan diyor her söylediğim barıyormuş onlara ama eltime şimdiye kadar bişey demedim yeni evli morali bozulmasın diyeDesin. Ne derse desin esin. Ben kime ne konusacagimi bilecek yasta ve akildayim diyeceksin. Agzimdan cikacak lafa da sen mi karisacaksin diyeceksin. Lutfen dik dur. Gerekirse ailenin destegini al. Umarim ailen sana destek olan insanlardir.
Esine de cok kizdim. Akli basinda adam karisini bir baskasina ezdirmez. Malesef esinde baskalarinin agzina bakan, pisirigin teki. Ve gucu sana yetiyor. Buna izin verme. Once baskalarina gecirsin sozunu.