kızlar bir akıl verin lütfen yaaaa

MERAKLI42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
126
6
68
Ankara
Ben pkoluyum ve ne yazikki pkoluyum olduğumu öğrendiğim günden beri de kilolu. yani söyle diyim kafasına edince geliyor en fazla 3 gün sürüyordu. Iki yıllık evliyim artık bir senedir bebek tedavisi için iki klomen + çatlama iğnesi yaptırdım ama sonuç negatif. Fakat bu tedavileri görmeye başladığımda n beri gene düzensiz birde geldi mi 40 gün gitmiyor bu arada benimde eşim de tahliller fazlasıyla temiz sıkıntımız yok sebepsiz ne yapmalıyım benim gibi durumda olan var mı. Soğan suyunu yapsam mi napsam bebeğim. Olmasını o kadar çok istiyorum ki artık yoruldum ilaçlar falan mahvetti metabolizma mi ... tavsiyeleri nizi deneyimlerini zi paylaşır saniz çok mutlu olacam

Sogan suyunu ic bence insallah faydasi gorursun.ben bugun 11.ci gunum.zor degil.bende cocuk icin iciyorum.bakalim ne olacak

Sogan kurunu bildigim kadariyla kist ya da miyomu olanlar yapiyor.
Pko ic8m saracoglu incir ve havuc kurlerini tavsiye ediyordu. Birbakin der8m ozellikle incir kurune
Havuctan tam emin d3gilim boyle cok arkadasim var cok sukur bebekleri var. Stres yapmayin. Kurlere bakin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…