Kızlar normalde düzenli adet gören biriyim 28 günde bir olur. Daha önce biri ilk haftalarda daha gebe olduğumu bilmeden bir düşük diğeri de 21 haftalık iki kaybım var. Tekrar deniyoruz 25 Haziranda regl oldum 4 gün sürer. 28 Haziran bitti. 29 Haziran tekrar adet olacakmışım gibi ağrı başladı ve 30 Haziran ovu akıntısı geldi. Sonra yoğun beyaz akıntı, kasık batması, halsizlik,mide bulantısı,bacaklarda ağrı, koku hassasiyeti vs derken 10 Temmuzda kahverengi/gül kurusu rengi bazende arada içinde kılcal kılcal olan lekelenme başladı ilk başta regl sandım ama sadece silerken geliyordu yerleşme kanaması mı acaba derken 2 gün geldi 3. gün yoktu 4 gün kan kırmızı geldi ama çok azdı ben kırmızı rengi gördüm dedim bu sefer kesin regl dedim sökülür artık dedim ovudan 14 gün sonra regl gelir efsanesi doğruymuş dedim dün akşam üstü 5-6 gibi ped koydum yatana kadar birşey yoktu sonra yattım bugün 12 gibi kalktım yaklaşık 18 saat geçmişti kalktığımda baktım ped tertemiz. Sonra dışarı çıktım akşam üstü geldim yine ped temiz tuvalete girdim silince kahverengi kılcal birşeyler vardı ama yine devamı yok. Bu arada 13-14 ve bugün test yaptım varla yok arası bir gölge var sadece. Testleri koyuyorum.
Buna benzer birşey varmı aranızda bana bir akıl verin. Gebelik var mıdır sizce?
1 Cumartesi yaptım varla yok arası çizgi var
2 1. kuruduktan sonra iyice belirginleşen
3 pazar sabah ilk dakikalarda varla yok arası
4 pazarın açılmış hali
5 bu sabah varla yok arası çizgi
Buna benzer birşey varmı aranızda bana bir akıl verin. Gebelik var mıdır sizce?
1 Cumartesi yaptım varla yok arası çizgi var
2 1. kuruduktan sonra iyice belirginleşen
3 pazar sabah ilk dakikalarda varla yok arası
4 pazarın açılmış hali
5 bu sabah varla yok arası çizgi