• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir acil cevap lütfen neolur ?

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
52
Puanlar
18
9 martta adet gördüm 24 martta ilişki yaşadım boşalma içim e girme olmadi ve 5 dk bile benimle temasa geçmesi adet 10 gün gecikti gittim doktora kan testi idrar testi filan hepsini yaptırdım negatif çıktı. Bide doktor bana tarlusal verdi 3 günde ben adet gördüm ped doldu kahverengi akıntı var di ilk ama sonradan kırmızı da oldu ama ağrı hiç hissetmeidm olmuyormuş gibiydi 7 gün sürdü pet dolması mayısla geldik gene adet 6 gün gecikti dün tarlusal içtim napacahimi şaşırdım ayrıca hamile olcam 11 haftalık olması lazım hiç bir belirti yok üstüne görme mı yaşadım ben ne yaşadım şuan beyaz bir akıntı geliyor şuyum akar gibi şaşırdım kaldım napacagimi adet olma hissi var şuan

Hiç bir şekilde hamile değilsin. Başka adet problemin var belli ki. Lütfen çocuk nasıl yapılır öğrenmeden ilişkiye girmeye yeltenmeyin.

Gözlerim kör olacak okuyup anlamaya çalışırken.. ped dolması dediğiniz adetinizin sürdüğü gün anlamına geliyor herhalde..
Hamile değilsiniz bence ama bir kadın Doğum uzmanına gözükebilirsiniz farklı bir sorun gibi duruyor..

Teşekkür ederim ama insan bildiği halde başına gelince bilmiyor işte yarın hamilelik testi yapcam tekrar inş istediğim gini olur

Belki kist olabilir kısa üzere de bir uzmana gözükün derim

Yumurta tembelliği gibi bişey dedi diye hatırlıyorum senin adet olmana daha çok var dedi ben tarlusal içtim oldum ya varya ölüm gibi

Basim agridi 4.Okumamda yarim yamalak anladim sanirimmm :kahve::işsiz:

Hamile degilsindir.

9 martta adet gördüm 24 martta ilişki yaşadım boşalma içim e girme olmadi ve 5 dk bile benimle temasa geçmesi adet 10 gün gecikti gittim doktora kan testi idrar testi filan hepsini yaptırdım negatif çıktı. Bide doktor bana tarlusal verdi 3 günde ben adet gördüm ped doldu kahverengi akıntı var di ilk ama sonradan kırmızı da oldu ama ağrı hiç hissetmeidm olmuyormuş gibiydi 7 gün sürdü pet dolması mayısla geldik gene adet 6 gün gecikti dün tarlusal içtim napacahimi şaşırdım ayrıca hamile olcam 11 haftalık olması lazım hiç bir belirti yok üstüne görme mı yaşadım ben ne yaşadım şuan beyaz bir akıntı geliyor şuyum akar gibi şaşırdım kaldım napacagimi adet olma hissi var şuan

rahat olun.. buna ilişki denmiyor zaten.

Hamile değilsin
Ama adet duzensizligin var
Tekrar doktora git derim

Testi yaptım negatif ama bugün acayip derecede midem bulanıyor acaba tarlusal mı yaptı ki birde kabızlık var beyaz süt kesiği gibi akıntı var işte bunlar belirti ama 11 haftalık bebek idrar testinde cıkmazmı ya bence çıkar

Back