• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bilgisi olanlar buyursun

Busraks

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
312
101
18
İki aydır regl 3 er gün gecikiyor geçen ay 3 gün olmuştum normalde 5 gün sürer ve asla gecikmez gününde olurum bu ayda yine 3 gün gecikti test falan yapmadım tabi geçen ayda 3 gün gecikti diye ve yanıltmasın adet oldum ilk gün 1-2 damla geldi başkada gelmedi 2. Gün bir ped doldu sadece 3. Gün azaldı ve son buldu 3. Gün ben miğde bulantısı ve bayıldığım için hastaneye gittim test yapıldı ancak negatif çıktı idrar yolu enfeksiyonum olduğumu söyledi doktor 3 gün geçti aradan benim hala miğdem bulaniyor başım dönüyor ve afedersiniz kabızlık yaşıyorum çabuk yoruluyorum uyku halim var birde sabahları sarı öğlenden sonra ilginç ama beyaz akıntım var . Acaba bunlar idrar yolu enfeksiyonu BELİRTİMİ yoksa ben hamile olabilir miyim ?

İdrar yoları enfeksiyonu da ne yazık ki gebelik oluşumu için engel o yüzden kan testinde de çıkmadığına göre fazla olumlu düşünmemek lazım

Engel olduğunu düşünmüyorum çünkü o şekilde hamile kalan çok tanıdığım var doktorda özellikle sordum öyle birşey yok dedi

bebek istiyorsan eger tüm yasadıkların beyninin sana oyunu diyebilirim...
İcin rahat etmiyorsa bir hafta sonra yine kan testi ver.
Bana sorarsan psikolojik yasıyorsun bunları. Gebelik düsüncesini sil at kafandan. Bazı aylar gecikme yada az gelmesini normal buluyor doktorlar üstüne fazla kurup düsünmesen saglıgını olumsuz etkilemezsin...

bebek istiyorsan eger tüm yasadıkların beyninin sana oyunu diyebilirim...
İcin rahat etmiyorsa bir hafta sonra yine kan testi ver.
Bana sorarsan psikolojik yasıyorsun bunları. Gebelik düsüncesini sil at kafandan. Bazı aylar gecikme yada az gelmesini normal buluyor doktorlar üstüne fazla kurup düsünmesen saglıgını olumsuz etkilemezsin...

Teşekkürler

Engel olduğunu düşünmüyorum çünkü o şekilde hamile kalan çok tanıdığım var doktorda özellikle sordum öyle birşey yok dedi
İlginç doktor
valla doktorunda ilginç o zaman internete yazsan görürsün zaten engel mi değil mi yada enfeksiyonu olan arkadaşlar gebe kalmada zorluk çekmiş mi vs ama sen bilirsin. Bende şunu anlamıyorum soru soruyorsunuz sırf yanıtsız kalmayın belki bir faydamız dokunur diye yazıyoruz sonra cevabı beğenmeyince sen işine bak tarzı bir üslup neyse hakkında hayırlısı olsun

İlginç doktor

valla doktorunda ilginç o zaman internete yazsan görürsün zaten engel mi değil mi yada enfeksiyonu olan arkadaşlar gebe kalmada zorluk çekmiş mi vs ama sen bilirsin. Bende şunu anlamıyorum soru soruyorsunuz sırf yanıtsız kalmayın belki bir faydamız dokunur diye yazıyoruz sonra cevabı beğenmeyince sen işine bak tarzı bir üslup neyse hakkında hayırlısı olsun
Pardon ama işine bak gibi üslubla mi konusmusum ? Söyledin bende öyle birşey olmadığını söyledim teşekkür ederim cevap verdiğin için ama söylediğin şeyin yanlış olduğunu bildiğim için bende seni bilgilendirdi bir nevi. İnternete yazınca veya kulübe yazınca o şekilde hamile kalan birçok insan olduğunu sende göreceksin zaten

Back