Kizlar bilgisi olan yazsin lütfen..

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
8.908
1
4.501
173
Selam kizlar öncelikle burda fikir alisverisi yapmak güzel, onun icin böyle belirtileri olupda neyin nesi oldgnu bilen yada tahmin eden yazsin.

Elbette test yapmadan muayene olmadan hic birimiz bilemeyiz fakat ben pkoluyum adet düzensizligim var bi yandan gebe kalmaya calisiyorum 3 senedir. Hic bir kür kullanmiyorum suan matofin kullaniyorum metformin insulin ilaci.
Önümüzdeki ayin 11 inde kontrole gitcem konuscaz doktorla 3 aydirda adet olmuyorum. Bugün siyahimsi kahverengi cok koyu akinti yasadim daha önce olmustu kist atmistim simdi yine ayni renkte ama emin olamadim. Eger adet olursam normalde 25 en gec 26 si adet olurum oldugum zaman olmayincada akintili kanama yada hic olmuyorum. Ilacsiz zor bazen o sekilde insallah yardimci olursnz kafaya takmakdan delircem artik cocuk konusu icimi parcaliyo ...

Haklisin orasi öyle tabi ama kilo dan dolayi doktorlar cok net konusuyor nasip artik adet olamamakta gebe kalamamakta beni cok yipratiyor artik
Kuzum olumsuz ve kötü düşünme ben nice kilolu insanlar tanıdım gebe kaldılar rabbim inşallah hepimize hayirlısıyla nasip eder

Kaç kilosun? Ben 89la hamıle kaldım.. Doktorlara bakma sen onlar kilo sevmıo lar.. Cıkmadık candan ümit kesilmezmiş.. Benım komşum da 100 kiloyu geckındır hamıle kaldı.. Yani boyle ornek çok.. Cok Ümitsiz olmaya gerek yok.. Umarım yakın zmnda mutlu haberler alırsnz

Şuan 65 kiloyum canim yani evet eger bir sorunun yoksa fazla kiloylada hamile kalinirmis ama iste yumurtaliklarda polikistik over var tahliller kötü kiloda var boyum kisa evlenmeden önceki halimden eser yok wallahi cok üzlyrm 3 sene olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…