kizlar bilgisi olan varmi

Mnyk

gurbette ölüyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
2.044
26
38
mafoldumbenkizlar hepinize selalar benim oglum var birinci sinifa basladi matematigi cok iyi ama yazisi biraz özensiz ve ögretmeniin dediginne göre yavasmis okulda bide düzensizmis sirasi yani arbeitsblattlari karisik diyo arada bes cocukla beraber sonderschuleye götürüyolarmis cocuklari acaba sonderschuleye atarlarmi oglumu ama brav gut falan aliyo matematik ten ve arada yazilardan ödevlerinide hic aksattmiyo yardimci olun lütfen cok stres yaptim ben bunu ve bunalima girdim bilgisi olan varmi

mafoldumbenkizlar hepinize selalar benim oglum var birinci sinifa basladi matematigi cok iyi ama yazisi biraz özensiz ve ögretmeniin dediginne göre yavasmis okulda bide düzensizmis sirasi yani arbeitsblattlari karisik diyo arada bes cocukla beraber sonderschuleye götürüyolarmis cocuklari acaba sonderschuleye atarlarmi oglumu ama brav gut falan aliyo matematik ten ve arada yazilardan ödevlerinide hic aksattmiyo yardimci olun lütfen cok stres yaptim ben bunu ve bunalima girdim bilgisi olan varmi

esmacim sonderschuleyi sakin kabul etme.Git ögretmeni ile konus.Eger almanca sorunun varsa muhakak bilen biri ile git.Ama sakin ha kabul etme.Benim kizim icinde 1.sinifta yavas felan diyordu ögretmeni.SImsi 3. sinifta ve Allaha sükür bir problemi yok.Ben sadece ek olsun diye matematik icin ek ders almak istiyorum.Erkek cocuklari kizlara göre daha daginik ve yaramaz oluyorlarmis okulda.Kizimin sinifina ogullari giden arkadaslarimdan biliyorum.Düzensiz oldugu icin sonderschuleye gönderiliyor ise kendi milletinin cocuklari daha daginik ve daha pis.Asil onlarin gitmesi gerek.Sakin sakin izin verme buna cocuk icin cok kötü olur.

evet canim simdilik ögretmeni demiyo ama ben tedirginim daginik yaavas diyip duruyo ben kendim evde okul cikisi calistiriyorum gerekirse baska okula gönderirim almancasi cok cok iyi zaten beraber ögreniyoruz ama dikkat vermiyo derse insallah oglusum kendini bir an önce toparlar

selam bayanlar...
esmacim bence kardelenmasalimin dedigi gibi almancan eger zayifsa iyi bilen birisiyle okula gitmeli ve ögretmeniyle konusmalisin:)
Sonderschuleyi kabul etme tabiki ama istersen ögretmene söyle diyebiilrsin: Okul sonrasi gerekirse ek ögretmen tutarim ve daginiklik problemi icinde evde kendim yardimci olacagim vs :)

cok sükür canim ilk zamanlar 5 tane ögrenciyi ve banim oglusumu asagi sinifa götürüyorlardi ama simdi elternabendden sonra yukarida normal sinifinda ders görüyo ögretmeniyle baya konustuk bizimki vorschuleye gitmedi zorlaniyo ögretmeni dedi zaten yarisi okul cocugu yarisi kindergarten cocugu ama nisana kadar toparlanmasi icin bekliycez olmassa seneye tekrardan gider birinci sinifa ögretmeni kesinlikle atmam sonderschuleye dedi icim nasil rahatladi anlatamam

X