• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bilgisi olan var mı?

Sena616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
2.702
6.745
158
27
Merhaba kızlar bizi rahatsız eden bir sorum olacaktı. Bugün eczaneden ilaç aldım içerisinde 3 kutu insülin, bir de ağız spreyi vardı. Aldım ama poşete bakmadan çıktım. Eve gelince fark ettim ki sprey yok. Eczacıyı aradım kodu söyledim. Kod daha önce kullanılmış, ben buradan aldığınızı görüntüleyemiyorum dedi. Siz bunu başka eczaneden almışsınız, yanlış hatırlıyor olabilirsiniz de. Ama e devlette alınmış görünüyor aradığım eczane ismi yazıyor karşısında hatta. Yarın zaten Ankaradan bir ilaç getirecekti, onu almaya gidecektim. Gitmişken söylesem inanmayabilirler bana ne yapmalıyım söyler misiniz size zahmet? Yeniden mi yazdırmak gerek? Sizin bilginiz vardır diye sormak istedim. Annemle de kötü olduk. Kadının dişi ağrıyor, aft için vermişti bu spreyi.

Oradan aldı iseniz neden sizden aldım demediniz

Hepsini birlikte alınca birlikte sisteme girmiyor mu
Aradım sizden aldım, bugün başka eczaneye gitmedim diyorum. Aynı kodu söyledim. O da siz yanlış hatırlıyor olabilirsiniz. Bu kodu girdiğimde '' kod daha önce kullanılmıştır '' yazıyor dedi. Yarın gidince söyleyeceğim. E devlette de eczanenin adı yazıyor orayı da gösteririm.

Merhaba kızlar bizi rahatsız eden bir sorum olacaktı. Bugün eczaneden ilaç aldım içerisinde 3 kutu insülin, bir de ağız spreyi vardı. Aldım ama poşete bakmadan çıktım. Eve gelince fark ettim ki sprey yok. Eczacıyı aradım kodu söyledim. Kod daha önce kullanılmış, ben buradan aldığınızı görüntüleyemiyorum dedi. Siz bunu başka eczaneden almışsınız, yanlış hatırlıyor olabilirsiniz de. Ama e devlette alınmış görünüyor aradığım eczane ismi yazıyor karşısında hatta. Yarın zaten Ankaradan bir ilaç getirecekti, onu almaya gidecektim. Gitmişken söylesem inanmayabilirler bana ne yapmalıyım söyler misiniz size zahmet? Yeniden mi yazdırmak gerek? Sizin bilginiz vardır diye sormak istedim. Annemle de kötü olduk. Kadının dişi ağrıyor, aft için vermişti bu spreyi.
itiraz et,mini envanter yaptir.Stok ceksin.Eger elden baska birine satmamissa stogunda +1 gorunur o urun.Calisanlariyla degil eczanenin sahibiyle gorus mutlaka.

Bakalım yarın gideceğim. Söyleyeceğim olmadı tekrar yazdırırım doktora. Düşmediğinden eminim çünkü küçük poşetteydi ve çantama atmıştım.

Kızlar bugün gittim eczaneye, Ankaradan getireceği ilaçları da aldım. Kusura bakmayın masada kalmış biz de yarın geleceğiniz için aramadık dediler. Sonuç olarak aldım spreyi.

Back
X