- 6 Eylül 2018
- 135
- 12
- 34
-
- Konu Sahibi gizlikullanicii
regl gününüz geçti miŞüpheli cinsel ilişkimin üstünden bugün 13.cü gün oldu. Kan testi versem sonuç kesin midir ? .
Ne zaman yaptiricam? Form sitelerinde doktorlar 10 12 gün sonra kanda çıkar yazmış.. Ben iliskiden 45 dakika sonra ellada içtim ama tedirginim iştekesin olmayabilir
Normalde her ay 20 sinde oluyordum. Geçen at 25 i gibi oldum tam hatırlamıyorum ama. Bu ayda 25 i gibi olurum diyordum ama 13 ekimde cinsel birliktelik yaşadım. 45 dakika sonra ella içtim. 23 ünde kahverengi pihtili kanamam oldu 2.5 gün sürdü bitti.regl gününüz geçti mi
adetiniz 10 gün geçince kan verin bence ella aldıysanız geç adet olabilirsinizNe zaman yaptiricam? Form sitelerinde doktorlar 10 12 gün sonra kanda çıkar yazmış.. Ben iliskiden 45 dakika sonra ellada içtim ama tedirginim işte
Kan testi 10 12 yazıyor doktorlar sitesindeBen 10.gün aldım sonucu ama herkeste aynı mı işliyor bilmiyorum, garanti olsun diye 15. günü bekleyin isterseniz
İşte ben 10'da aldım ama garanti olsun diye diyorumKan testi 10 12 yazıyor doktorlar sitesinde
Ya ella içtikten 11 gun sonra kahverengi pihtili kanamam oldu 2.5 gün sürdü bu yerleşme kanaması mıdır? Tamda adet günüme denk geldi bu kanamaİşte ben 10'da aldım ama garanti olsun diye diyorum
Ella ara kanama yapabiliyor, bence öyle bişidir. pıhtılı olmaz genelde yerleşmeYa ella içtikten 11 gun sonra kahverengi pihtili kanamam oldu 2.5 gün sürdü bu yerleşme kanaması mıdır? Tamda adet günüme denk geldi bu kanama
İnşallah öyledir ya peçete ile sildigimle parçalar vardı küçük et gibi tamda adet günüme denk geldi herhalde adet oldum dedim ama 2.5 gün sürdü bitti. Ayda bitiyor adette olmadım. Tam adet günümde kanama olunca korktumElla ara kanama yapabiliyor, bence öyle bişidir. pıhtılı olmaz genelde yerleşme
İlacın etkilerinden birisi bu bir ile altı gün arası ara kanama olabiliyor bu da ilaç kullanılan ay regl duzenini bozabilir gecikme yasanabilir üstünden 13 gün gecti demişsin kan verdiğinde de öyle bir durum varsa düşük de olsa bir sonuç alırsın yoksa zaten negatiftirİnşallah öyledir ya peçete ile sildigimle parçalar vardı küçük et gibi tamda adet günüme denk geldi herhalde adet oldum dedim ama 2.5 gün sürdü bitti. Ayda bitiyor adette olmadım. Tam adet günümde kanama olunca korktum