Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normalde her ay 20 sinde oluyordum. Geçen at 25 i gibi oldum tam hatırlamıyorum ama. Bu ayda 25 i gibi olurum diyordum ama 13 ekimde cinsel birliktelik yaşadım. 45 dakika sonra ella içtim. 23 ünde kahverengi pihtili kanamam oldu 2.5 gün sürdü bitti.
İnşallah öyledir ya peçete ile sildigimle parçalar vardı küçük et gibi tamda adet günüme denk geldi herhalde adet oldum dedim ama 2.5 gün sürdü bitti. Ayda bitiyor adette olmadım. Tam adet günümde kanama olunca korktum
İnşallah öyledir ya peçete ile sildigimle parçalar vardı küçük et gibi tamda adet günüme denk geldi herhalde adet oldum dedim ama 2.5 gün sürdü bitti. Ayda bitiyor adette olmadım. Tam adet günümde kanama olunca korktum
İlacın etkilerinden birisi bu bir ile altı gün arası ara kanama olabiliyor bu da ilaç kullanılan ay regl duzenini bozabilir gecikme yasanabilir üstünden 13 gün gecti demişsin kan verdiğinde de öyle bir durum varsa düşük de olsa bir sonuç alırsın yoksa zaten negatiftir