Kızlar bilgisi olan bakabilir mi

Gunesimmm21

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
160
25
Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 4 Eylül
Dün muayene oldum 4-5 haftaya denk geliyor dedi kese var ama bebek yok 2 hafta sonra gel dedi
Aranızda böyle bile yaşayan oldu mu gebeliği nasıl ilerledi fotoğrafı da paylaşıyorum anlayan biri bakabilir mi ultrasyon fotosundan

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 4 Eylül
Dün muayene oldum 4-5 haftaya denk geliyor dedi kese var ama bebek yok 2 hafta sonra gel dedi
Aranızda böyle bile yaşayan oldu mu gebeliği nasıl ilerledi fotoğrafı da paylaşıyorum anlayan biri bakabilir mi ultrasyon fotosundan
Strese girme canım erken daha görünmesi için ben sekizinci haftada gördüm 😂 hayırlı gelsin ❤️

Tesekkur ederim valla doktor ikiz falan demedi haftaya gel kalp atışına bakalım dedi ama sanki iki kese gibi geldi bana da acaba yol kesesimi bilmiyorum ki olsa söylerdi dimi
6 haftalık ikiz gebelik ultrasyon yazıp googleden bi bakın ben şimdi baktım da sizin ultrasyona benzeyen resimler çıktı.
Yolk kesesi bebeğin olduğu kesenin içinde oluyordu sanki bende tam hakim değilim bilgiye ne desem yalan olur. Acaba doktor neden bişe demedi

6 haftalık ikiz gebelik ultrasyon yazıp googleden bi bakın ben şimdi baktım da sizin ultrasyona benzeyen resimler çıktı.
Yolk kesesi bebeğin olduğu kesenin içinde oluyordu sanki bende tam hakim değilim bilgiye ne desem yalan olur. Acaba doktor neden bişe demedi
Haftaya gel kalp atışına bakalım dedi bilmiyorum ki bide özele gittim ilginiz için teşekkür ederim 🙏

Peki neden oluyor bu kanama biz bebeği de göremedik daha ultrasyonda bi zararı olmaz demi.
Bana da Folik asit d3 vitamin ve duphaston yazdı kullan gel dedi
4-5 haftalik demissiniz cok erken bebegin gözükmemesi normal genelde 6-8 haftalikken gözükür kalp atisi falan o zaman dinlenir

X