• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bilgisi olan bakabilir mi Lütfen

Hadikalkgelbulbirbahane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.058
963
73
Fotoğraflar için çok özür diliyorum öncelikle. internetten araştırayım dedim hiç bir bilgi edinemedim. Yaklaşık 8 aydır çocuk düşünüyoruz.1.5 aydır folik asit kullanıyorum.Doktor rahimde ve yumurtalıklarda bir problem yok dedi.Adetime 17- Gün var .Ama bu akşam şiddetli baş ağrısı sırt ve bel ağrısıyla beraber böyle lekelenme gördüm.Bu nedir kızlar ? Yumurtlamadan dolayı böyle bu renkte akıntı gelebilir mi ?

Eklentiler

• BDDC4C83-1994-4F0B-BFDC-6B4E32067DA5.webp
    BDDC4C83-1994-4F0B-BFDC-6B4E32067DA5.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 1C45707F-E2CF-4E53-A086-91C07DC72133.webp
    1C45707F-E2CF-4E53-A086-91C07DC72133.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 46
Fotoğraflar için çok özür diliyorum öncelikle. internetten araştırayım dedim hiç bir bilgi edinemedim. Yaklaşık 8 aydır çocuk düşünüyoruz.1.5 aydır folik asit kullanıyorum.Doktor rahimde ve yumurtalıklarda bir problem yok dedi.Adetime 17- Gün var .Ama bu akşam şiddetli baş ağrısı sırt ve bel ağrısıyla beraber böyle lekelenme gördüm.Bu nedir kızlar ? Yumurtlamadan dolayı böyle bu renkte akıntı gelebilir mi ?
Normalde adet düzensizliği ara kanamalar pluyormuydu birde korunmayı ne zaman bıraktınız yumurtlma takibi yaptnz mı

Normalde adet düzensizliği ara kanamalar pluyormuydu birde korunmayı ne zaman bıraktınız yumurtlma takibi yaptnz mı
Hayır düzensizlik olsa bile 2-3 gün gecikirdi hiç bir zaman tarihinden daha erken adet olmamışımdır.14 aylık evliyim 8 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz.takibime göre yumurtlama günüm yarın yada öbür gün

Hayır düzensizlik olsa bile 2-3 gün gecikirdi hiç bir zaman tarihinden daha erken adet olmamışımdır.14 aylık evliyim 8 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz.takibime göre yumurtlama günüm yarın yada öbür gün
Büyük ihtimalle yumurta çatladığı için böyle eğer iki üç gündür normal akıntıda varsa yumurtlamadır ama size tavsiyem ovülasyon testi kullanın benimde böyle olmuştu doktorlar habire birşeyn yok dediler ben testlerle yumjrtlma olmadğnı fark ettm doktra söyledğmde evet polikistik over var dediler ben bakmadan dikkat bile etmemşler adetlermdr düzenllydi birden bozldu ara kanamalar sizinki gibi oldu 45 gün adet olmadı tam yumurta olacak derken birden aynı böyle üç dört gün lekelnmler oldu bir yıldır hala bebek yok klomenlede kist çıktı üst üste geldi

Canım yumurtlama kanaması olabilir çünkü aynı şeyi bende yaşıyorum bazı zamanlar yumurtlama zamanında bu şekilde lekelenmeler olabilir

Teşekkür ederim canım .Hiç daha önce bu renk akıntım olmamıştı yumurtlama günlerinde
Arada olur bende de aynı oluyor canını sıkma aslında bı yana.guzel bir şey yumurtan catlayabiliyor demekki . Ovu testi al takip et inşallah Rabbim hayırlı.evlat nasip etsin sana da bana da bizim gibi dileyen isteyen herkese de

Selam. Adetim atın 17sinde bitti o günden beridir gün aşırı ilişkim oldu. Bı haftadır kasik ve bel ağrım oldu. Bugün böyle lekem geldi bende konuyu takipteyim. Acaba geç mi yumurtladim

Selam. Adetim atın 17sinde bitti o günden beridir gün aşırı ilişkim oldu. Bı haftadır kasik ve bel ağrım oldu. Bugün böyle lekem geldi bende konuyu takipteyim. Acaba geç mi yumurtladim
Merhaba bende çözemedim 😏geçen günki leke kesildi 2 gün bişey yoktu şimdi de böyle açık pembe lekeyle beraber sol kasıkta batma var.Adetime 15-16 gün var daha 😒

Eklentiler

• B2B7C104-D635-405E-8571-5761BB3AFAB3.webp
    B2B7C104-D635-405E-8571-5761BB3AFAB3.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 30
Ya banada olmuştu aynı bu şekilde bide ilişkiden sonra geliyordu bazen 3 ay farkli aralıklarla 9 kere olmuş ama geçti , sanırım spermlerden kaynaklı oluyor sonra olmadı hiç herseyi kaydederim kendimle ilgili size de öneririm. Yumurtlamayla ilgili olması da yüksek ihtimal kendi tarihlerimden onu gördüm

Ya banada olmuştu aynı bu şekilde bide ilişkiden sonra geliyordu bazen 3 ay farkli aralıklarla 9 kere olmuş ama geçti , sanırım spermlerden kaynaklı oluyor sonra olmadı hiç herseyi kaybederim kendimle ilgili size de öneririm
2 gün önce kahve rengiydi lekem bugün BÖyle pembe renginde geliyor
Daha adetime de 16 gün var
Bekleyip görecez.Hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻

Eklentiler

• 2A40BDEC-026A-4A67-99AC-09A46A278A5F.webp
    2A40BDEC-026A-4A67-99AC-09A46A278A5F.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 13
  • D2E8F2AD-3CED-4322-91E0-3BBF7D158ECA.webp
    D2E8F2AD-3CED-4322-91E0-3BBF7D158ECA.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 15
2 gün önce kahve rengiydi lekem bugün BÖyle pembe renginde geliyor
Daha adetime de 16 gün var
Bekleyip görecez.Hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻
Gördüm inceledim hepsini 😊 bi sıkıntı olmasında inşallah bi minikle karşılaşırsınız ama lütfen erkenden kendinizi kaptırmayın insan üzülüyor sonradan Hoppa :KK200:

Back
X