Kızlar Bilginiz Var mı?

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.015
193
Kızlar benim kafamı karıştıran bir şey var. Hamile olan birisinin yumurtası gelişir mi? Yani ben mesela yumurta kontrolüne gittiğimde hamile olsam doktor anlardı dimi?
Ben geçen hafta çarşamba yumurta kontrolüne gittiğimde büyüdüğünü ve çatlamak üzere olduğunu rahim duvarımın kalınlaşmış olduğunu söylemişti doktorum. Ama ben çok hamilelik belirtileri yaşıyorum. Letrasan kullandım diye mi bilmiyorum ama çarşambadan bu yana gebelik belirtileri oluşur mu ya.

Normalde hamileyken yumurtlama olmaz, ama çok nadir de olsa olduğunu duydum, bazen doktorlara da pek guvenilmiyor açıkçası, bende doktora gitmiştim bir sorun var mı diye öylesine kadın doğuma gebelik düşünüyorum diye muayene etti bisi yok dedi gönderdi. Ertesi ay hamile kaldım çok ciddi ağrılarım oldu meğerse yumurtaliklarimda kist varmış ve bu şekilde hamile kalmamam gerekirmiş, ama önceki doktorum böyle bir şeyden hiç bahsetmedi. Neyseki sonradan bir sorun çıkmadı. Bence test yap yada başka bir doktora daha görün.

Devamlı gittiğim doktorum ya güveniyorum kendisine. Ben merak ettim sadece ne bileyim reglim bitti letrasan kullanmıştım zaten, sonrasında 2 gün ilişki oldu çarlamba doktora gittim yumurtamın çok güzel oldugunu çatlamak üzere oldugunu iğneye gerek olmadıgını söyledi. Dediği tarihlerde de ilişki oldu. Rahim duvarın cok güzel kalınlaşmış demişti bir de. Ama simdi belirtileri yasayınca acaba dedim üstüne görme olmusmudur doktorum o zman görürmüydü onu yada yumurtlama olurmuydu diye merak ettim. Ama belki kullandıgım ilac yüzünden belirtiler yasıyorumdur bilemiyorum. İnşallah bu ay olumlu sonuclanır. Umutluyum

Canım yumurtlama zamanı da belirti yaşanır benim mesela kasıklarım ağrıyor falan hamile olsan bilemez muayene ile yani yeniyse sadece rahim duvarın kalınlaşmış de ben bir defasında cuma ovalüsyonda yumurtlama görmüştüm pazartesi doktora gittiğimde yumurtlaman olmuş demişti..demekki çatladıgını gördü yani yumurta büyüyünce çatlayınca görüyorlar

evet canım yumurtam için çok iyi olgun ve sağlıklı çatlıyor suan etrafı catlamıs dedi gece kesnlikle ilişki dedi gerisi gün aşırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…