Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şuan 4 haftalık gebeyim kremsi akıntım yok arada bir akışkan beyaz bi akıntım oluyor o kadar herkeste belirti farklı olabilir düşünmemeye çalış belirtileri vücudunu dinlemeKimse Yok mu
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin rabbim banada dua edermisinBen şuan 4 haftalık gebeyim kremsi akıntım yok arada bir akışkan beyaz bi akıntım oluyor o kadar herkeste belirti farklı olabilir düşünmemeye çalış belirtileri vücudunu dinleme
Tabiki adın ne dua ederim mutlakaÇok teşekkür ederim cevap verdiğin için sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin rabbim banada dua edermisin
Sebiha canım bu ay çatlatma iğnesi vuruldum sabırsızlıkla bekliyorum ara sıra sancı giriyor korkuyorum regl olcam diyeTabiki adın ne dua ederim mutlaka
Rabbim tez zamanda sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah SebihaSebiha canım bu ay çatlatma iğnesi vuruldum sabırsızlıkla bekliyorum ara sıra sancı giriyor korkuyorum regl olcam diye
Amin Allah razı olsun sendenRabbim tez zamanda sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah Sebiha
Benim yumurta çatladığından beri kokusuz beyaz kremsi kremsi akıntım var bugünkü yaptığım testler pozitifti kan sonuçlarını bekliyorum yüksek ihtimal gebelik var ama hani Beta hormonu kaç onu öğrenmedim sadece tabii ki tek başına yeterli değil ama bence bir gebelik belirtisi çünkü bende hiçbir zaman kremsi beyaz akıntı sürekli olmazdıBeyaz kremsi akıntı gebelik belirtisi mi krem kıvamında
Ben bu ay çatlatma iğnesi vuruldum canım inenin 8. Günü etkisi geçti bugün inenin 11. Günü sabah test yaptım cok çok silik bir çizgi gördüm kuruma cizgisidir diye umutlanmak istemiyorum bugün ara sıra giren kramplarim oldu kremsi akıntıyla birlikte göğüs uclarim açıyor ve uyku isteği var inşallah tutmuşturBenim yumurta çatladığından beri kokusuz beyaz kremsi kremsi akıntım var bugünkü yaptığım testler pozitifti kan sonuçlarını bekliyorum yüksek ihtimal gebelik var ama hani Beta hormonu kaç onu öğrenmedim sadece tabii ki tek başına yeterli değil ama bence bir gebelik belirtisi çünkü bende hiçbir zaman kremsi beyaz akıntı sürekli olmazdı
Regli öncesinde de geliyor bu akıntı sadece bu belirtiyle yola çıkmayın regli geçilmeniz varsa bir test verinBeyaz kremsi akıntı gebelik belirtisi mi krem kıvamında
Hayır daha üç gün var reglime evet regl belirtisi de olduğu için korkuyorum açıkcasiRegli öncesinde de geliyor bu akıntı sadece bu belirtiyle yola çıkmayın regli geçilmeniz varsa bir test verin
Regli belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benzer oluyor zaten. Biraz daha sabredin regliniz gecikince kan verirsinizHayır daha üç gün var reglime evet regl belirtisi de olduğu için korkuyorum açıkcasi
İnşallah canım benim hakkında hayırlısını olsunBen bu ay çatlatma iğnesi vuruldum canım inenin 8. Günü etkisi geçti bugün inenin 11. Günü sabah test yaptım cok çok silik bir çizgi gördüm kuruma cizgisidir diye umutlanmak istemiyorum bugün ara sıra giren kramplarim oldu kremsi akıntıyla birlikte göğüs uclarim açıyor ve uyku isteği var inşallah tutmuştur
İnşallah güzel haber alırım canım inşallah çatlatma inesi tutmuşturRegli belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benzer oluyor zaten. Biraz daha sabredin regliniz gecikince kan verirsiniz
Aminn Allah razı olsun canımİnşallah canım benim hakkında hayırlısını olsun
Sen hamile misin bana da dua eder misin adım harika dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım belim çok ağrıyor arada sol kasik ağrıyorBen şuan 4 haftalık gebeyim kremsi akıntım yok arada bir akışkan beyaz bi akıntım oluyor o kadar herkeste belirti farklı olabilir düşünmemeye çalış belirtileri vücudunu dinleme
Amin Allah im.İnşallah güzel haber alırım canım inşallah çatlatma inesi tutmuştur
Aynı durumdayiz seninleSen hamile misin bana da dua eder misin adım harika dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım belim çok ağrıyor arada sol kasik ağrıyor