Kızlar bilgilerinize ihtiyacım varrr

seleniko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
88
Canlar bende pko var ancak adetlerim düzenli iken Aralık ayının 5inde regl olmuştum 10 Aralık bitti benek istiyoruz çalışmaları yapalım derken 29 Aralık kahverengi akıntım geldi tabi önemsemedim ilişkiye girdik o gün 30 aralıkta adet oldum 6 Ocak adetim bitti biz pes etmedik yine düzenli ilişkiye girdik ancak 18 Ocakta bende pembe akıntı geldi daha da gelmedi bugün de kontrol ettim gelen giden yok ara ara kasık ağrım oluyor ve belim çok ağrıyor sizce nedir bu yerleşme kanaması olabilir mi test yapsam mı yardım edin :(

Canlar bende pko var ancak adetlerim düzenli iken Aralık ayının 5inde regl olmuştum 10 Aralık bitti benek istiyoruz çalışmaları yapalım derken 29 Aralık kahverengi akıntım geldi tabi önemsemedim ilişkiye girdik o gün 30 aralıkta adet oldum 6 Ocak adetim bitti biz pes etmedik yine düzenli ilişkiye girdik ancak 18 Ocakta bende pembe akıntı geldi daha da gelmedi bugün de kontrol ettim gelen giden yok ara ara kasık ağrım oluyor ve belim çok ağrıyor sizce nedir bu yerleşme kanaması olabilir mi test yapsam mı yardım edin :KK43:
Bence doktora gitmelisin Pko çok değişik bir hastalık bende senelerdir uğraşıyorum kistler ara kanamalar yapabiliyor biran önce gidip tedavi olmalısın

canım cok tedavı oldum yumurtalarım tembel çatlatma iğnesi yaptırdım o da tutmadı uzun zamndır doktora gıtmıyorum kontrole gitmekten bıktım geçen ay gittiğimde yıne yumurtalarım tembel çıktı ve korunmasız ılıskı yaptığımız halde tutmuyor diye rahim filmi önerdiler ancak yukarıda yazdığım gibi sadece ayın 18 inde pembe akıntı geldi bugün oldu hala yok. sadece akıntım var ve belim ağrıyor. ara ara kasık ağrım var ve heh diyorum tamam bugün adet olucam ama şuan bişey yok.. :( bebek diye hayal ediyorum hep :( doktoramı görünsem ki yine :(

Back