inşallah öyledir canım2 gün öncesine kadar kasık batmalarım wardı belimde ağrıda wardı ha oldum olucam derken ağrılar batmalarda bitti adetsiz be bebeksiz ortada belirsiz kala kaldım
benim bi problemim war we artk işi içinen çıkamıyorum ocak ayında korunmayı bıraktık 3 yıldır ewliyim we eşim korundu ocak ayına kadar ilaç kullanmadım 28 günde bir adet olurken adet döngüm korunmayı bıraktıktan sonra 31 güne çıktı 14 ocak 16 şubat 18 mart 19 nisan we bu ay 20 sinde olmam gerekiyordu ama hala olmadım test yaptım negatif 35 gün geçti acaba yumurtlamamı olmuyor bende2 ay önce muayne olduğumda doktorum çok sağlılısı ilaç werme gereği bile duymuyorum demişti ama şimdi ne oluyor ban adet belirtilerimi yaşadım kasık ağrısı we bel ağrısı olarak ama siwilcelenme tatlı yeme isteği göğüslerde hassaslık olmadı ama şimdi hiç belirtim yok adette yok bebekte yok test negaif çıktı (( allak bullak oldum benim yaşadıklarımı yaşayan warmı bebek yoksa neden adet olmuyrum? eğer bebek warsa neden negaif çıkıyor bana yardım edin lütfennn :a015:
canım bence kan testi yap en geçerli sonuç o çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?