kızlar bilgi verin lütfen

seasparkle95

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
58
12
Bu çarşamba için özel bir hastaneden jinekoloji muayenem var ve bir kaç özel kan testi isteyeceğim,ancak testleri de özel hastane de yaptıracak kadar param yok devlete gitmek istiyorum ssk lıyım ama babamın üzerine bu yüzden görmesini istemediğim için ssk lı göstermeden gideceğim kendimi bu mümkün mü devlette ? ben kan tahlilini ssk ya bağlı olmadan paralı bi şekilde devlette yaptırabiliyor muyum ? Ve bunun kaydı vs si tutuluyor mu babam bişekilde öğrenebilir mi ?

canım buradan net bir cevap gelmez sana ama hastaneyi arayıp bilgi edinebilirsin.

Bu arada özellerde de bir miktar para alınıyor o tahilliler için. Ona hazırlıklı ol. Ben babana bilgi verileceğini sanmıyorum.

Soyle olsun istiyorum ama boyle olsun diyorum
Beyazin psikopat tiplemesi gibi olmus :)
Devlette yaptiracaksaniz sgk elbette kullanilir. Tc niz cikacak neticede ekranda. Ya sen benim sgk yi kullanma ben sana para vereyim diyemezsin. Madem sgk yi kullanmayacaksin yaptir ozelde. Devlette sgk kullanmama sansin oldu diyelim e o zaman da ayni kapiya cikiyor he ozelde yapmissin he devlette. Sizin kafaniz karismis.

Tcnizle sorgu yapılıyor. Ben sgk kullanmayacagim ücretli olsun diyemezsiniz. Ama yapılan tahlil vs kimseyle paylasilmiyor. Eczanede katılım payı oderken muayene oldugunuz gözükür sadece.

Bu çarşamba için özel bir hastaneden jinekoloji muayenem var ve bir kaç özel kan testi isteyeceğim,ancak testleri de özel hastane de yaptıracak kadar param yok devlete gitmek istiyorum ssk lıyım ama babamın üzerine bu yüzden görmesini istemediğim için ssk lı göstermeden gideceğim kendimi bu mümkün mü devlette ? ben kan tahlilini ssk ya bağlı olmadan paralı bi şekilde devlette yaptırabiliyor muyum ? Ve bunun kaydı vs si tutuluyor mu babam bişekilde öğrenebilir mi ?
SSK il isen devlette SSK dan yararlanıyor böyle bir hakkınız yok,ama ilaç vs verirse doktorunuz eczaneden görebilir babanız.

kızılay'a da yaptırabilirsin
özel hastanelere göre çok makul fiyatları
hatta belki ücretli-devlet hastanesiyle aynı fiyata gelir
bir araştır istersen...

Bunu daha öncede sormuştun kimse babanı arayıp kıızn şöyle şöyle yaptır demez öğretmen mi buu
eczanede katkı payı verir onuda eczacı göremez muayene ve tahlil der.
kimse kimseye bilgi vermez.
devlettede olsa vermez.

X